Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová lazura na dřevo Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain

Při pravidelné údržbě plotů, altánů a pergol se uplatní nová lazura Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain.


Johnstones syntetická lazura

Všem, kdo si svůj dům a zahradu rádi hýčkají, je určena zcela nová, tenkovrstvá syntetická lazura Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain. Lazura je vhodná na hrubě opracované i hladké dřevěné povrchy v exteriéru i interiéru, kde zvýrazňuje přirozenou krásu a strukturu dřeva. Díky své konzistenci, která připomíná jemný film, se do dřeva dokonale vpije a dodá mu vynikající odolnost proti povětrnostním podmínkám. Navíc umožňuje snadnou obnovu nátěru téměř bez broušení. Povrch stačí jen trošku zdrsnit a poté již můžete aplikovat novou vrstvu lazury Classic Matt Woodstain. Ideální je takto pravidelně obnovovat nátěr vždy po cca 3 letech. Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain je v nabídce v jedenácti atraktivních odstínech pojmenovaných podle druhů dřeva. Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain zakoupíte například v prodejnách sítě Dům barev (www.dumbarev.cz). Více na www.johnstones.cz.

Johnstones syntetická lazura

Tenkovrstvá lazura Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain byla vyvinuta speciálně pro snadnou údržbu dřeva. Ideálně se hodí k natírání nového nebo dosud neošetřeného dřeva. Proniká hluboko do jeho struktury a na povrchu vytváří matný mikroporézní film, který nepraská, ani se neolupuje. Nátěr lazurou Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain zvýrazní strukturu dřeva a zároveň jej chrání před nepřízní počasí.

Johnstone´s Woodworks Classic Matt Woodstain lze použít samostatně nebo jako součást systému se silnovrstvou lazurou Johnstone´s Woodworks Satin Woodstain. Systémové řešení kombinující tenkovrstvou a silnovrstvou lazuru představuje významné prodloužení životnosti povrchové úpravy. Tenkovrstvá lazura zde vlastně prezentuje „kotvicí“ vrstvu, která se dobře vsákne a zajistí lepší přilnavost silnovrstvé lazury.

Nová lazura je vhodná například na krovy, terasy či podhledy. Široké je také její uplatnění při renovaci zahradní architektury a zařízení, například teras, pergol, altánů, oplocení a zahradního nábytku.

 
 
Reklama