Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak na plot bez zdění základů?

Společnost Novabrik nabízí v letošním roce novinku - systém pro opěrné zdi a ploty STAVOBLOCK.

Vybrat si k zahradě či domu vhodné oplocení není nijak jednoduchá věc. Je to dáno i tím, že ploty netvoří pouze ohraničení pozemku, ale jsou také důležitým architektonickým prvkem, který by měl odrážet celkový styl domu a okolí.

Než se tedy rozhodnete pro určitý typ oplocení, měli byste důkladně zvážit, co vlastně od něj očekáváte. Budete se za ním chtít schovat před zvědavýma očima kolemjdoucích, nebo naopak dáte na obdiv krásnou zahradu, takže Vám postačí nízký plůtek? Důležitou roli hraje také materiál. Vedle estetické stránky je rovněž třeba zvážit i funkčnost plotu a jeho údržbu. Pokud nemůžete zvolit kov, beton, dřevo, pletivo, zkuste následující tip - systém pro opěrné zdi a ploty STAVOBLOCK.

Všichni, kteří někdy stavěli plot, se při vzpomínce na výkopové práce a betonování orosí hrůzou ještě po letech. Nabízíme jednoduchost, protože v jednoduchosti je síla. Suchou výstavbou bez použití malt, lepidel a tmelů jednoduše a rychle poskládáte plot. Do tohoto plotového systému můžete bez problémů zasadit branku, vjezdovou bránu, namontovat poštovní schránku, zvonek.

STAVOBLOCK - novinka roku 2011 - stavebnicové prvky zahradní architektury
- suchá výstavba bez použití malt, lepidel a tmelů
- bez monolitických základů
- žádné železné armování
- vysoká pevnost
- bezúdržbový
- nízká nasákavost
- vysoká životnost
- jednoduchá stavba
- efektivně vynaložené náklady
- splňující a překonávající všechny stavební předpisy a požadavky
- přírodní, ekologický materiál, 100 % recyklovatelný



STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama