Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Po práci legraci s Knauf Insulation

Zateplujte s Knauf Insulation a vyberte si svou odměnu. Realizační firmy a obchodní partneři mohou sbírat body za nákup minerální izolace prostřednictvím svého online účtu a poté je proměnit na dárkové poukázky.

Výrobce minerální izolace Knauf Insulation startuje motivační program “Po práci legraci“. Program je zaměřený na realizační firmy a obchodní partnery, kteří mohou sbírat body za nákup minerální izolace prostřednictvím svého online účtu a poté je proměnit na dárkové poukázky.

Léto je ve stavebnictví hlavní sezónou a současně i ideálním časem pro výhodné pořízení stavebního materiálu; v tomto případě tepelně izolačních materiálů Knauf Insulation. Motivační program „Po práci legraci“ je určen pro maloodběratele, realizační firmy a velkoodběratele.

Stavební práce se naplno rozbíhají, tak jsme pro naše zákazníky připravili jednoduchý motivační program, díky kterému snadno získají za svou práci i lákavou odměnu,“ říká Romana Janošová, marketingová manažerka Knauf Insulation. „Celá akce je koncipována tak, aby byl sběr bodů pro zákazníky co nejsnazší, proto probíhá online. Po první registraci na našich stránkách už zákazníci jednoduše sbírají body a vybírají své odměny,“ dodává.

Motivační program

Za každé dvě zakoupené role izolace UNIFIT si registrovaný uživatel může ve svém online účtu připsat jeden bod. Při zakoupení fasádní izolace FKD S pak zákazník získá dva body za každý zakoupený metr krychlový izolace. Každých dvanáct nasbíraných bodů může registrovaný zákazník proměnit za dárkový poukaz TESCO v hodnotě 200,- Kč. Obchodní partneři mohou vedle poukázek získat i praktické polokošile a mikiny. Akce probíhá od 27.června do 15.září na internetových stránkách www.knaufinsulation.cz.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 
Reklama