Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ceresit oficiálním sponzorem MS v hokeji 2011

Henkel ČR vyhlásil soutěž „Pojeď fandit i Ty!“, která odstartuje 28.2.2011. Stačí si po dobu soutěže zakoupit libovolný výrobek značky Ceresit a zaslat údaje z účtenky formou SMS. Hlavní cena: každý den 2 lístky na zápas české reprezentace v základní skupině.



Značka Ceresit pokračuje v oficiálním sponzoringu MS v hokeji i na letošním šampionátu na Slovensku (29. dubna – 15. května 2011 v Bratislavě a v Košicich). Ceresit se jako sponzor MS představil poprvé v roce 2009, v loňském roce se v Německu přidala i značka Thomsit. Sponzoring hokejových mistrovství světa se u obchodních partnerů i zákazníků obou prémiových značek koncernu Henkel setkal s velkým úspěchem, loňský rok navíc přinesl zlato i našim hokejistům – zisk titulu byl nádhernou tečkou pro všechny fanoušky českého hokeje.

Roli světových šampiónů tak budou naši hokejisté obhajovat po roce právě na Slovensku. Zkušení trenéři opakovaně říkají, že vítězná sestava se nemění a této osvědčené pravdy se drží i skupina Henkel – i proto bude, podobně jako v uplynulých dvou letech, průběh hokejového svátku provázet řada zajímavých marketingových aktivit. Tou hlavní bude spotřebitelská soutěž Henkel ČR s mottem „Pojeď fandit i Ty!“, která odstartuje 28. února 2011 a skončí 24. dubna. Princip soutěže je velmi jednoduchý - každý zákazník, který si po dobu soutěže zakoupí libovolný výrobek značky Ceresit (včetně Ceresit stop vlhkosti) a zašle formou SMS údaje z účtenky v den nákupu nebo den poté mezi 8.00 a 22.00 hod. (takže žádné zbytečné otálení či SMS v časných ranních či pozdních nočních hodinách!), se zařadí do soutěže o zajímavé ceny.

Losovat se bude každý z 56 dnů trvání soutěže a hlavní cenu – dva lístky na zápas české reprezentace v základní skupině – vyhraje každý den ten soutěžící, jehož SMS bude v daný den doručena jako 10. v pořadí! Ale nehraje se jen o vstupenky – v osudí jsou připraveny i hokejové dresy, fandící šály, píšťalky a další drobné výhry.

Pro příznivce hokeje je připraven opět webový portál www.pojedfandit.cz, věnovaný hokejovému mistrovství. Návštěvník zde nalezne nejen informace o soutěži, výhercích a aktuální přehled sportovního dění (např. výsledky jednotlivých zápasů, herní plány apod.), ale i užitečné zprávy z místa konání jako např. počasí, dopravní informace, možnosti ubytování a další. Soutěž bude komunikována v místech prodeje info letáky, regálovými poutači a dalšími výstupy!

Více informaci na www.pojedfandit.cz
 
 
Reklama