Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný seminář aneb jak uspořit s euroCALC 3

Pro rozpočtáře a stavební firmy je otevřen nový seminář „Stavební rozpočty a kalkulace nákladů“, který proběhne 18. 1. 2011 v Plzni. Přihláška je k dispozici na www.callida.cz.

Účastníci semináře „Stavební rozpočty a kalkulace nákladů“ se dozví o možnostech rychlého vytváření nabídkových rozpočtů v oceňovacím systému euroCALC 3, optimalizaci nákladů a nacházení úspor v rozpočtech či nasměrování pozornosti na rozhodující položky.

V následujícím bloku budou účastníci provedeni výpočty výkazu výměr, importem slepých rozpočtů z Excelu a exportem cen do původního souboru XLS či získávání přehledových informací napříč stavebními zakázkami (manažerské pohledy, kontingenční tabulky a grafy aj.). Závěr semináře bude věnován výstupům pro řízení stavby a harmonogramům.

Seminář je určen pro rozpočtáře, kalkulanty, stavbyvedoucí, projektanty, manažery stavebních firem a další odborníky v oboru stavebnictví. Proběhne v úterý 18. ledna 2011 na půdě střední školy stavební v Plzni. Přihláška a další informace jsou k dispozici na http://www.callida.cz.
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama