Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S Baumitem Vás zima nezaskočí!

Vápenocementová zdicí malta Baumit třídy pevnosti M 5, M 10 může být použita až do -5 °C. I Baumit lepicí stěrka Speed může být po 3-4 hodinách po aplikaci vystavena až -5 °C.

Rychlé a nečekané střídání teplot zastihlo mnohé stavebníky doslova uprostřed rozdělané práce. Pokud chcete do nového roku vstoupit s čistým štítem a dokončit, co jste začali, vyhraďte si pár dní, kdy teploty nedosahují příliš hluboko pod bod mrazu, a pusťte se do finálních úprav. Baumit lepicí stěrka Speed je vhodná pro zateplovací systémy Baumit EPS a Baumit Mineral. Teplota při aplikaci stěrky musí být vyšší než +1 °C. Stěrka ale může být po 3-4 hodinách po aplikaci vystavena mrazu až -5 °C.

S Baumit urychlovačem, unikátní přísadou do omítek, výrazně zkrátíte dobu zasychání silikonové omítky Baumit a omítky Granopor i za nízkých teplot. Pracovat můžete, pokud se teplota vzduchu, podkladu a omítky během jejího zpracování a zrání pohybuje v rozmezí od 2 °C do 15 °C.

Dalším pomocníkem při práci v zimě je Baumit zdicí malta 50 W, 100 W. Tato vápenocementová zdicí malta třídy pevnosti M 5, M 10 může být použita ke zdění i za nízkých teplot a to až do -5 °C.

Celá tisková zpráva S Baumitem Vás zima nezaskočí!.doc
Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama