Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Balení doplňků KM BETA je opět dokonalejší

KM Beta opět vylepšuje balení střešních doplňků tak, aby objednané výrobky k zákazníkovi dorazily vždy zaručeně v pořádku.

Větrací tašky balené po dvou proti sobě jsou nyní opatřeny novým typem plastového chrániče. Ten zabraňuje tření při dopravě a výrazně tak snižuje riziko odření a poškození tašky. „Bezpečnější“ balení mají také okrajové tašky skládané na paletách za sebe. Jednotlivé prvky jsou nyní odděleny speciálními krytkami, které tašky zachovají v perfektním stavu i při náročné manipulaci a dopravě.

Taška větrací je modifikací základní tašky s otvorem chráněným betonovou stříškou a mřížkou. Je určena k odvětrání střešní konstrukce.

Taška okrajová patří, jak už název napovídá, na okraj střechy. Vyrábí se jako pravá a levá s bočním okrajem, který je opatřen výřezem pro vzájemné překrytí a posun podle sklonu střechy.

U větracích tašek balených po dvou proti sobě jsou vystupující betonové stříšky místy dotyku, která jsou pak při dopravě a manipulaci náchylnější k poškození. V minulosti tak mohlo dojít například k odření barvy nebo k mechanickému poškození. Společnost KM Beta a.s. proto nyní každou stříšku větrací tašky opatřila krytkou z recyklovaného plastu, která ji chrání před poškozením. Po osazení krytiny do střechy se krytka ze stříšky jednoduše sejme a uloží se do tříděného odpadu.

Nová balení větracích a okrajových tašek jsou dalším krokem pro zajištění bezpečnosti stavebních materiálů KM Beta při dopravě. K poslednímu vylepšení balení přitom došlo v roce 2008. Od tohoto roku jsou chráněny speciální krytkou z recyklovaného plastu všechny prstence protisněhových tašek. Výhoda tohoto způsobu balení spočívá v tom, že počet kusů tašek na paletě zůstal stejný, nezměnila se ani cena tašky, ale zákazník má garantováno, že prvotřídní zboží dostane bez závad, které vznikaly v mezičlánku při nakládání, dopravě a manipulaci.

 
 
Reklama