Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Baumit má nového marketingového ředitele. V ČR vyrábí Baumit stavební hmoty pro "fasády-omítky-potěry", od sanace objektů v památkové péči až po výstavbu moderních staveb, nízkoenergetických a pasivních domů.

Do funkce marketingového ředitele společnosti Baumit, spol. s r.o., předního výrobce fasád, omítek a potěrů, nastoupil 15. září 2010 Ing. Jan Dvořáček. Doposud působil jako reprezentant sesterské společnosti Austrotherm v České republice.


Ing. Jan Dvořáček - marketingový ředitel Baumit v ČR

"Cílem mé práce bude jednoznačně další posilování značky Baumit. Naštěstí se mohu opřít o široké portfolio prémiových produktů, které na českém trhu vynikají svou kvalitou a inovačním potenciálem. Těžištěm naší práce tak nadále bude zvyšování povědomí o špičkových produktech společnosti Baumit mezi našimi obchodními partnery i koncovými zákazníky. Rovněž bych byl rád, aby marketingové oddělení bylo pevnou oporou pro náš prodejní tým," shrnuje své plány Dvořáček.

Jan Dvořáček je absolventem pražské Vysoké školy ekonomické, oboru mezinárodní obchod. V oboru stavebnictví pracuje od roku 1998. Téměř 10 let zastával různé manažerské pozice ve skupině Skanska, naposledy jako ředitel závodu Stavební servis.



Baumit patří k vedoucím značkám na evropském trhu v segmentu tepelně izolačních systémů a suchých maltových a omítkových směsí. Díky inovacím a neustálému technologickému vývoji, který reflektuje aktuální vývoj vědy a techniky v návaznosti na požadavky zákazníků, patří značka Baumit ke špičce ve svém oboru. Výrobky Baumit jsou rozšířeny ve 28 zemích střední, jižní a východní Evropy, a také v Číně. V České republice působí Baumit, spol. s r.o. od roku 1993.

V České republice vyrábí společnost Baumit stavební hmoty ve třech výrobních závodech při respektování nejpřísnějších evropských požadavků pro oblast užití "fasády-omítky-potěry", a to v širokém uplatnění od sanace objektů v památkové péči až po výstavbu moderních staveb, nízkoenergetických a pasivních domů.

Baumit platí za inovativní, dynamicky se rozvíjející společnost ve smyslu svého hesla "Nápady s budoucností." Více informací o společnosti Baumit, spol. s r.o. najdete na stránkách www.baumit.cz.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama