Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ROTO střešní okna s.r.o. úspěšně otevřelo v Praze nové školicí středisko RotoKampus

Ve čtvrtek 16.6.2011 bylo slavnostně otevřeno školicí středisko RotoKampus v nových prostorách společnosti ROTO střešní okna s.r.o. na Průmyslové ulici 1306/7 v Praze. Byla představena nová generace střešních oken Roto Designo, která je v prodeji od února letošního roku a nastavuje nové měřítko na trhu střešních oken.

Hosté se sešli ve foyer budovy, kde v 17 hodin a 10 minut zahájili slavnostní odpoledne člen představenstva celé skupiny Roto Frank pan Erich Rosenkranz, společně s jednatelem panem Krzysztofem Stremlauem a country manažerem pro Českou a Slovenskou republiku panem Ing. Lubomírem Kodadem. Společně přivítali všechny hosty.

První zahajovací projev slavnostního setkání patřil panu Ing. Lubomíru Kodadovi, který přítomné přivítal a v krátkosti vyjádřil radost nad novými možnostmi školicího centra. Poté předal slovo panu Erichu Rosenkranzovi, který stručně představil skupinu Roto Frank, výrobce, který je na trhu již více než 75 let a nabízí jistotu tradiční německé firmy. Zároveň představil novou generaci střešních oken Roto Designo, která je v prodeji od února letošního roku a nastavuje nové měřítko na trhu střešních oken. Nakonec zdůraznil potřebu školicího střediska v takové metropoli, jako je Praha a vyjádřil přání, aby RotoKampus byl velkým přínosem pro partnery i koncové zákazníky, a aby byl hojně využíván.



Zleva: PhDr. Marie Svačinová (tlumočnice), Erich Rosenkranz (člen představenstva skupiny Roto Frank, Krzysztof Stremlau (jednatel pro ČR a SR), Ing. Lubomír Kodad (Country manažer pro ČR a SR)

Po slavnostním projevu byli všichni tři představitelé vyzváni ke slavnostnímu přestřižení pásky a následně byli všichni hosté pozváni do nově otevřeného školicího střediska RotoKampus, kde si mohli prohlédnout nová střešní okna Roto Designo a zároveň zde byl přichystán slavnostní raut.


Zleva: Krzysztof Stremlau (jednatel pro ČR a SR), Erich Rosenkranz (člen představenstva skupiny Roto Frank, Ing. Lubomír Kodad (Country manažer pro ČR a SR)



Exponáty střešních oken ve školicím centru RotoKampus

V 18 hodin bylo otevřeno RotoKasíno, kde si hosté mohli vyzkoušet díky profesionálním krupiérkám Black Jack nebo ruletu a vsadit Rotolary, které dostali při vstupu. Další možností byla laserová střelnice. O zábavu se postarali také Helena Zeťová, DJ Petr Kořista nebo barman Patrik Marafko, který předvedl barmanskou exhibici.

Ve 21 hodin byla vyhlášena dražba a hosté si mohli za vyhrané Rotolary vydražit např. fotoaparát Canon nebo videokameru Panasonic.

 
 
Reklama