Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AZ FLEX FlexiBonus 2024

Přidejte se k věrnostnímu programu společnosti AZ FLEX a získejte exkluzivní odměny

Společnost AZ FLEX patří mezi přední distributory technických izolací a stavebních materiálů, které využívají profesionálové napříč stavebním průmyslem. AZ FLEX nabízí svým zákazníkům dlouhodobě špičkovou kvalitu a inovativní řešení, která přispívají k energetické úspornosti a udržitelnosti staveb. Protože si společnost zakládá na nadstandardních vztazích se svými zákazníky, i v letošním roce přichází s atraktivním věrnostním programem FlexiBonus 2024, který je určen pro všechny zákazníky, kteří nakupují produkty z oblasti technických izolací.

FlexiBonus 2024: Jednoduchá pravidla, velké odměny

FlexiBonus je věrnostní program, který nabízí snadné zapojení a bohaté odměny pro stálé zákazníky. Pravidla programu jsou maximálně přehledná a dostupná pro všechny, kteří se rozhodnou nakupovat produkty technických izolací na e-shopu nebo skrze obchodní pobočky společnosti.

Každý zákazník, který splní stanovené podmínky, může začít sbírat bonusové body za nákup vybraných produktů z kategorie technických izolací. Body jsou přidělovány na základě objemu nákupů. Jednou z velkých výhod programu FlexiBonus je variabilita odměn, které si zákazníci mohou vybrat z katalogu, který zahrnuje řadu atraktivních produktů. Body nasbírané za nákupy lze směnit za různé odměny podle vlastních preferencí, a to od funkčního oblečení, přes obuv až po doplňky. Katalog odměn si můžete prohlédnout zde.

Zákazníci, kteří se programu účastní, mají navíc přístup k speciálním nabídkám a slevám, což jejich nákupy činí ještě výhodnějšími. Zapojte se i vy do programu FlexiBonus a začněte sbírat body už při svém dalším nákupu!


Rockwool a jejich špičkové technické řešení Teclit

Jedním z klíčových partnerů věrnostního programu FlexiBonus 2024 je společnost Rockwool, která je celosvětově uznávaným výrobcem vysoce kvalitních izolačních materiálů. Její produkty jsou používány jak v průmyslových, tak komerčních aplikacích a díky své spolehlivosti a technické vyspělosti si získaly důvěru odborníků ve stavebním průmyslu. Vlajkovým produktem společnosti Rockwool v oblasti technických izolací je systémové řešení Teclit, které je primárně určeno pro izolace rozvodů chlazení a studené vody.

Systém Teclit představuje špičku v technických řešeních díky svým mimořádným tepelněizolačním vlastnostem. Jeho unikátní složení zajišťuje nejen dokonalou izolaci potrubí, ale také vysokou odolnost proti vlhkostimechanickému poškození, čímž významně prodlužuje životnost celého systému. Tato kombinace vlastností je klíčová pro zachování dlouhodobé spolehlivosti a funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou průmyslové a komerční budovy, kde je potřeba zajistit stálou kvalitu izolace.

Jedním z hlavních benefitů systému Teclit je jeho snadná a rychlá instalace, což z něj činí vysoce efektivní řešení pro montážní firmy a stavební profesionály. Systém je navržen tak, aby minimalizoval montážní časy a zjednodušil práci, aniž by byla ohrožena kvalita izolace. Díky tomu se Teclit často stává volbou číslo jedna pro stavební projekty, kde hraje roli jak rychlost výstavby, tak maximální energetická efektivita.

Rockwool Teclit navíc splňuje ty nejpřísnější normy v oblasti bezpečnosti a ekologie. Tento systém je vyroben z ekologicky šetrných materiálů, které podporují udržitelnost stavebních projektů a přispívají k ochraně životního prostředí. Systém Teclit je také navržen tak, aby chránil nejen stavby, ale i jejich obyvatele, a splňuje všechny relevantní předpisy týkající se požární bezpečnosti.

Díky své vynikající kvalitě, dlouhé životnosti a schopnosti výrazně zlepšit energetickou efektivitu budov je Rockwool Teclit jedním z nejvyhledávanějších řešení v oblasti technických izolací. Jeho zahrnutí do věrnostního programu FlexiBonus 2024 umožňuje zákazníkům nejen získat špičkové izolační materiály, ale také těžit z atraktivních odměn za jejich nákupy.

Neváhejte využít výhod programu FlexiBonus 2024 a objevte výhody, které vám přinese nákup u AZ FLEX. S každým nákupem nejen že získáte kvalitní produkty, ale i možnost sbírat body a odměny. Více informací a podmínky programu najdete zde.


AZ FLEX, a.s.
logo AZ FLEX, a.s.

Společnost AZ FLEX - odborný velkoobchod, specializovaný na poradenství a prodej v oblastech: technické izolace, stavební izolace a suchá výstavba. Izolační materiály pro TZB, potrubní rozvody topení, chlazení, sanitu a vzduchotechniku, protipožární ...