Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FlexiBonus 2024: Jednoduchá pravidla, velké odměny

Připravili jsme pro vás věrnostní program FlexiBonus 2024 sbírej body a proměň je za pracovní oblečení Helly Hansen Workwear.

Společnost AZ FLEX patří mezi přední distributory technických izolací a stavebních materiálů, které využívají profesionálové napříč stavebním průmyslem. AZ FLEX nabízí svým zákazníkům dlouhodobě špičkovou kvalitu a inovativní řešení, která přispívají k energetické úspornosti a udržitelnosti staveb. Protože si společnost zakládá na nadstandardních vztazích se svými zákazníky, i v letošním roce přichází s atraktivním věrnostním programem FlexiBonus 2024, který je určen pro všechny zákazníky, kteří nakupují produkty z oblasti technických izolací.

FlexiBonus je věrnostní program, který nabízí snadné zapojení a bohaté odměny pro stálé zákazníky. 

Každý zákazník, který splní stanovené podmínky, může začít sbírat bonusové body za nákup vybraných produktů z kategorie technických izolací. Body jsou přidělovány na základě objemu nákupů. Jednou z velkých výhod programu FlexiBonus je variabilita odměn, které si zákazníci mohou vybrat z katalogu, který zahrnuje řadu atraktivních produktů společnosti Helly Hansen Workwear.

Tento program je navržen tak, aby odměňoval věrnost a motivoval zákazníky k dlouhodobé spolupráci s AZ FLEX, přičemž umožňuje nejen získávat kvalitní produkty, ale také si užít zajímavé benefity. Zákazníci, kteří se programu účastní, mají navíc přístup k speciálním nabídkám a slevám, což jejich nákupy činí ještě výhodnějšími. Zapojte se i vy Vy do programu FlexiBonus a začněte sbírat body už při svém dalším nákupu!

Flexi Bonus 2024 pravidla a podmínky


AZ FLEX, a.s.
logo AZ FLEX, a.s.

Společnost AZ FLEX - odborný velkoobchod, specializovaný na poradenství a prodej v oblastech: technické izolace, stavební izolace a suchá výstavba. Izolační materiály pro TZB, potrubní rozvody topení, chlazení, sanitu a vzduchotechniku, protipožární ...

 
 
Reklama