Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CIUR není jen ekologická izolace. Firmám i domácnostem vyřeší i instalaci chlazení nebo tepelného čerpadla

Společnost CIUR je tradičním českým výrobcem tepelné a zvukové izolace z recyklovaného papíru. Své portfolio však rozšířil i o výrobky pro vytápění a chlazení. Ty jsou určené jak pro firmy, tak pro domácnosti. Část sortimentu CIUR ukázal na veletrhu Aquatherm Praha 2024.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Snažíme se zákazníka pojmout jako celek,“ říká Tereza Urbánková, obchodní manažerka CIUR a.s. Proto, když už si zákazník do domu pozve firmu na provedení izolace, se společností CIUR teď může obsáhnout i instalaci klimatizace, chlazení nebo tepelného čerpadla.

Na veletrhu Aquatherm Praha 2024 tak firma představovala tři typy výrobků:

  • Systémy elektrického vytápění a chlazení pro domácnosti i firmy
  • Tradiční izolaci vyrobenou z recyklovaného papíru
  • Akustické desky Wolf

Vytápění a chlazení od CIUR

Zákazníci z řad domácností mohou od CIUR poptat kromě izolace nejčastěji i tepelné čerpadlo nebo klimatizaci. Izolace pomáhá snižovat tepelnou ztrátu domu a klimatizace a tepelné čerpadlo jsou pak logickým doplňkem pro ekologické vytápění a chlazení.

Pro firmy je potom nabídka širší, CIUR nabízí firemním zákazníkům instalaci rooftopů, chillerů, fancoilů, suchých chladičů a samozřejmě i tepelná čerpadla. CIUR pokrývá celou službu od návrhu a projekce až po dodávku technologie a její instalaci.

Akustické desky Wolf

CIUR umí zákazníkům zlepšit nejen tepelný, ale i zvukový komfort. Produktem k tomu určeným jsou akustické desky, které snižují prostup hluku mezi místnostmi, nebo zlepšují akustický komfort přímo v daném pokoji. Jak dobře takové desky izolují? Jednoduchou demonstraci najdete v reportáži z veletrhu.

Akustické desky Wolf mohou opět využít jak domácnosti, tak firmy.

Česká ekologická izolace Climatizer Plus

Přírodní izolace Climatizer Plus je tradičním výrobkem firmy CIUR, která ji z recyklovaného papíru vyrábí už téměř 30 let. Od té doby již pomohla snížit účty za vytápění tisícům domácností i firem. Jakým způsobem se izolace aplikuje? Dozvíte se ve videu.

 
 
Reklama