Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhra v soutěži o zateplení rodinného domu zdarma putuje do Chlumce nad Cidlinou

Hlavní cenu, kompletní zateplovací systém Ecorock FF, v soutěži společnosti ROCKWOOL o zateplení rodinného domu zdarma vyhrál Lubor Sedlák. Výherce získává kvalitní izolaci z kamenné minerální vlny, stavební chemii a související balíček služeb. Poskytnuté služby zahrnují zaškolení realizační firmy, výtahové zkoušky, přepočet tloušťky izolace a poradenství odborníků. Vítěz soutěže plánuje zateplit svůj rodinný dům v průběhu srpna.

Zateplovací systém Ecorock FF se dá použít na betonové i zděné podklady. „Výherce od nás obdrží kompletní zateplovací systém zahrnující izolaci i stavební chemii od jednoho výrobce. Na výběr bude mít 214 barev včetně různých struktur omítek. Zateplení kamennou minerální vlnou přispívá k zhodnocení domu a šetří náklady na vytápění i klimatizaci,“ říká marketingový manažer společnosti ROCKWOOL Josef Mik.

Systém Ecorock FF, jehož základem jsou desky z nehořlavé kamenné minerální vlny ROCKWOOL, poskytuje komplexní a jednoduché zateplení fasád. Kamenná vlna je výborný tepelný izolační materiál. Navíc tlumí hluk z vnějšího prostředí, zachovává prodyšnost stěn, přispívá k požární bezpečnosti staveb a je šetrná k životnímu prostředí.

Josef Mik (vlevo) předává výherní poukaz Luboru Sedlákovi
Josef Mik (vlevo) předává výherní poukaz Luboru Sedlákovi
 

Hlavní cenu, kompletní zateplovací systém o rozloze téměř 296 m² izolované fasády, využije Lubor Sedlák na zateplení svého rodinného domu v Chlumci nad Cidlinou. „Zateplení fasády plánuji už dlouho a možnost výhry kvalitní izolace byla pro mě lákavá. U stavebních materiálů mě zajímá jejich životnost, energetická úspora a bezpečnost, což izolace Rockwool splňuje,“ říká vítěz soutěže.

Vítězný slogan „Kámen, vlna, izolace – na chatu i do paláce“ vybrala odborná porota složená ze zástupců společnosti ROCKWOOL a pod dohledem notáře. Dalších 49 soutěžících se může těšit na dárkové předměty ROCKWOOL. Soutěž o zateplení rodinného domu zdarma probíhala od 16. března do 31. května 2015.

 
 
Reklama