Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Uzávěrka přihlášek na veletrhy Střechy Praha a Solar Praha za zvýhodněné ceny se blíží

Do 31.10. mají firmy možnost využít zvýhodněné ceny výstavní plochy na veletrhu Střechy Praha, který se uskuteční 6.- 9. 2. 2013 v PVA EXPO PRAHA spolu s výstavou Solar Praha a novým projektem Řemeslo Praha.

15. jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha logo

Střechy Praha v únoru 2013 oslaví 15 let své úspěšné existence. Jedná se o největší a nejprestižnější akci v oboru střech, skutečný svátek všech střechařů.

15. jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha bude 6. až 9. února 2013 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech spolu s výstavou Solar Praha a novým projektem Řemeslo Praha zahajovat nadcházející stavební sezonu.

Veletrh Střechy Praha zahrnuje střešní krytiny a materiály, tepelné izolace, střešní doplňky, nosné konstrukce, střešní okna a světlíky a veškeré služby pro stavbu a rekonstrukce střech, včetně kvalitního odborného programu přednášek a seminářů, ale i praktických ukázek.
Specializovaná výstava Solar Praha zahrnuje obnovitelné zdroje a úspory energií. Její 9. ročník bude zpestřen Fórem pro starosty a ostatní zástupce měst a obcí s názvem „Energie a obec“. Řešit se budou možnosti úspor energií ve veřejných budovách, včetně prezentací již realizovaných úspěšných projektů ve vybraných městech a obcích.


Veletrh Střechy Praha ukázky břidlice

Doprovodný program se bude věnovat novinkám v oblasti posuzování shody stavebních výrobků, energetické certifikaci budov, životností a účinností fotovoltaiky při uplatnění na střešních konstrukcích nebo progresivními tepelně izolačními materiály. Proběhne další ročník konference Izolace. Dalšími zajímavými tématy budou například využití dřeva v moderních střešních konstrukcích, materiálové řešení střech i obvodových konstrukcí.

Veletrh Střechy Praha praktikum

Novým projektem bude veletrh Řemeslo Praha, jehož cílem je představit širokou oblast výrobců a dodavatelů nářadí, techniky, ochranných pracovních pomůcek a materiálů, včetně prezentace cechů, svazů a možností vzdělávání či rekvalifikací v oblasti řemeslných prací.

Přihláškové materiály a další informace jsou k dispozici na www.strechy-praha.cz .

Veletrh Střechy Praha a Solar Praha logo