Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž Terasa roku 2022 zná své vítěze

Nově ocenění v soutěži o nejlepší terasy společnosti WPC - Woodplastic za rok 2022 jsou firmy Terasy Plzeň, Terasy Válek a TOP-TERASY.

Společnost WPC - Woodplastic letos přizvala k výběru oceněných teras renomovaného architekta Vojtěcha Hyblera ze studia ARCHPORT. Ten realizace zhodnotil odborným pohledem a pomohl s výběrem vítěze jednotlivých kategorií, a to Terasa roku, Montážník roku a Čestné ocenění za špičkovou spolupráci.

Společnosti Terasy Válek z Brandýsa nad Labem se letos se podařila řada zajímavých realizací a za jednu z nich, přesněji za výměnu staré nevyhovující terasy za novou atraktivní a bezpečnou, firma získala ocenění Terasa roku 2022.

Dalším oceněným se letos stal Ing. Zdeněk Sláma z Hradce Králové. Terasa, kterou instaloval u rodinného domu, dokonale doplňuje své okolí a pomáhá vyniknout zajímavému objektu se zimní zahradou, minimalistické vířivce i bazénu i krásně upravené zahradě.

Třetím oceněným v kategorii Terasa roku 2022 je firma Terasy Plzeň, která vybudovala zdánlivě jednoduchou terasu, navrženou a provedenou ve světlých odstínech, s důrazem na krásu čistých linií.

Vedle nejlepších realizací společnost WPC - Woodplastic ocenila také firmu StaDoRe Milana Klímy, která se za pečlivě odváděnou práci, za proklientský přístup a za skvělou reprezentaci značky Terafest® i jejího výrobce stala Montážníkem roku.

Mimořádné ocenění získala firma Františka Horkého z Kunovic na Slovácku, která už po dlouhou řadu let šíří dobré jméno WPC - Woodplastic a jejích produktů, a letos navíc vybudovala nový showroom, kde se každému zájemci o kvalitní terasu dostane toho nejlepšího servisu.

Více informací

 
 
Reklama