Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekordní meziroční růst obratu a nový obchodní ředitel u Fermacell CZ

Od 1. srpna 2015 bude ředitelem prodeje pro Českou republiku u společnosti Fermacell GmbH, o.s. Praha Ing. Ondřej Dvořák, který nastupuje do funkce v době, kdy se sádrovláknitým a cementovláknitým materiálům fermacell na tuzemském trhu mimořádně daří. V oblasti dřevostaveb a modulární architektury má fermacell tradičně velmi silné postavení, v posledních letech se silně prosazuje i v suché výstavbě.

Nový obchodní ředitel Fermacell pro Českou republiku

Ing. Ondřej Dvořák novým ředitelem prodeje pro Českou republiku u společnosti Fermacell GmbH, o.s. Praha
Ing. Ondřej Dvořák je novým ředitelem prodeje pro Českou republiku

Od 1. srpna 2015 bude ředitelem prodeje pro Českou republiku u společnosti Fermacell GmbH, o.s. Praha Ing. Ondřej Dvořák. Ing. Ondřej Dvořák (1977) vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze, bakalářský titul získal na Fakultě lesnické a dřevařské, titul inženýra na Provozně ekonomické fakultě.

Od roku 2004 působí v oboru stavebnictví, v letech 2004 – 2011 pracoval postupně jako obchodní zástupce, product manager a obchodní ředitel u společnosti WOODCOTE CZ. Na těchto funkcích zodpovídal za prodej a řízení všech hlavních produktových skupin v portfoliu firmy a má velký podíl na tom, že společnost je v současnosti na českém trhu stavebnin synonymem pro suchou výstavbu, což je také oblast zájmu společnosti Fermacell.

Od roku 2011 pracoval ve firmě ROCKFON (ROCKWOOL International A/S), nejdříve jako sales manager, poté jako Country Sales Manager. A své zkušenosti z řízení prodeje akustických řešení stropů a stěn využije Ing. Ondřej Dvořák i na pozici obchodního ředitele Fermacell pro Českou republiku.

Silná pozice v oblasti dřevostaveb, modulární architektuře a v suché výstavbě

Ing. Ondřej Dvořák nastupuje do funkce v době, kdy se sádrovláknitým a cementovláknitým materiálům fermacell na tuzemském trhu mimořádně daří.

„Meziroční růst obratu v řádu desítek procent za prvních šest měsíců letošního roku je u Fermacell CZ rekordní a vnímáme jej jako výsledek dlouhodobé práce a silné orientace na koncové zákazníky i na zpracovatele z oblasti suché výstavby, dřevostaveb a modulární architektury. Na českém trhu máme i nadále velký zájem o rozvoj staveb na bázi dřevěných konstrukcí.“, řekla Ing. Angelika Aulinger, Area Director CEE ve společnosti Fermacell.

V oblasti dřevostaveb a modulární architektury má fermacell tradičně velmi silné postavení, v posledních letech se silně prosazuje i v suché výstavbě. Díky širokému sortimentu, kvalitě výrobků, propracovanému servisu, tuzemským i mezinárodním certifikacím a maximálně podpoře zákazníků ze strany obchodního a technického oddělení Fermacell využívají materiály a systémová řešení fermacell i partneři, kteří dříve používali jiné materiály. Ti si už na bezpočtu realizací v praxi ověřili, že systémy fermacell šetří čas a v konečném součtu jsou výhodně jak pro ně, tak i pro jejich zákazníky.

 
 
Reklama