Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Laminátové podlahy kolekce Egger Prime

Oblíbený německý výrobce Egger představuje svoji příjemnou kolekci podlah s dubovým dekorem Egger PRIME. Splňuje nejnáročnější požadavky na prvotřídní kvalitu, skvěle promyšlený design a přijatelnou cenu pro zákazníka. Univerzální dubové dekory lichotí rezidenčním i komerčním realizacím.

Mezi výhody velmi populárních laminátových podlah patří především jejich snadná údržba a hygienický antibakteriální povrch. Značka Egger navíc svoje podlahové krytiny vyrábí v ekologické výrobě.

Kolekce laminátových podlah nabízí jak světlejší, tak velmi tmavé a přírodní varianty dubových dekorů. Na své si v ní přijdou i milovníci industriálního stylu.
Zároveň i přes svoji malou tloušťku – 7 mm, nabízejí třídu zátěže 32. Dále se můžete těšit na snadnou údržbu povrchu, antibakteriálnost díky melaminové pryskyřici. Tato kolekce je vhodná i pro podlahového vytápění.

Kolekce Egger PRIME nabízíme v těchto dubových dekorech

  • Dub Bardolino šedý
  • Dub Corton bílý
  • Dub Brynford hnědý
  • Dub divoký přírodní
  • Dub Nord přírodní

Samozřejmostí je dlouhá životnost, na kterou dává výrobce garanci dvacet let. Chcete produkt vidět naživo?
Celou kolekci značky Egger PRIME si můžete prohlédnout ve Světě podlah společnosti Supellex, která má showroomy po celé ČR.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama