Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Živá podlaha ProDesign GreenTec

Voděodolná po dobu až 72 hodin. Robustní a odolná vůči drobnému poškrábání. Pomocí instalačního systému CLIC it a integrované podložky absorbující hluk je pokládka podlahy rychlá a flexibilní.

Svět podlah Supellex představuje novou generaci podlahových krytin – živé podlahy, které řadou svých vlastností připomínají podlahy laminátové, je ovšem dalece převyšují. Mají protiskluzový povrch, jsou velmi odolné a nevadí jim ani vyšší vlhkost, proto jsou ideální i pro kuchyně či koupelny. Svrchní vrstva živé podlahy ProDesign GreenTec obsahuje TPU elasticitu, která je výrazně odolná vůči otlaku od nábytku. Na podlaze tak nevznikají žádné obtisknuté nohy skříně či stolu.

Pokud tedy rádi stěhujete nábytek, je pro vás živá podlaha ideálním řešením. Přirozený autentický vzhled dřeva nebo kamene podlahy upoutá pozornost v každé místnosti. Na rozdíl od konvenčních luxusních vinylových podlah je tato podlaha zcela bez PVC. Při využití třídy 33 je vhodná také pro velmi namáhané komerční prostory.

Podlahy ProDesign GreenTec najdete ve Světě podlah Supellex v deseti krásných designových dekorech. Každý z nich má ojedinělou strukturu – od výraznější rustikální podlahy přes minimalistická řešení až po přírodní varianty podlah.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama