Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si Váš pasivní dům z největšího katalogu pasivních domů

Pokud toužíte po bydlení s komfortním vnitřním prostředím a s minimálními náklady na provoz domu, je řešením volba domu v pasivním energetickém standardu. Nejrychlejší cestou k jeho pořízení je katalog Projekty pasivních domů od společnosti G SERVIS.

Všech čtyřicet projektů z katalogu Projekty pasivních domů 2016 je zpracováno tak, že je lze realizovat kdekoliv na území České republiky a při splnění dalších podmínek na ně lze získat dotaci z programu Nová zelená úsporám ve výši až 450 tisíc korun. Katalog je unikátní rozsahem informací uváděných ke každému domu. Projekty jsou zpracovány v šesti konstrukčních systémech a vždy s několika variantami zdrojů tepla. Záleží jen na Vás, jaký si vyberete.


U každého domu je navíc na unikátním diagramu znázorněno, při jaké orientaci domu vůči světovým stranám jsou dosaženy takové solární zisky, aby byla splněna kritéria pasivního domu a tedy aby bylo možné získat dotaci Nová zelená úsporám.


Více o unikátním katalogu a o pasivních domech v našem videu:




G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...