Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jarní novinky u plechových krytin SATJAM

Teplejší počasí přeje realizaci nové střechy, a proto přináší český výrobce plechových krytin, společnost SATJAM novinku ve svém sortimentu a také atraktivní akční nabídku na vybrané krytiny.

SATJAM přináší jarní novinku v podobě oboustranně lakovaných svitků či akční nabídku na krytiny ze švédské oceli a slitiny norského hliníku.
SATJAM přináší jarní novinku v podobě oboustranně lakovaných svitků či akční nabídku na krytiny ze švédské oceli a slitiny norského hliníku.

Jarní novinkou společnosti SATJAM jsou oboustranně lakované tabule a svitky určené pro výrobu klempířských prvků přímo na stavbě. Již z výroby jsou z obou stran opatřeny povrchovou úpravou Polyestersat s tloušťkou laku 25 µm. Ta jim dodává výbornou odolnost proti povětrnostním vlivům i mechanickému poškození při zachování výhodného poměru mezi výkonem a příznivou cenou. Obě strany jsou navíc shodně chráněny před poškozením. Jádro z pozinkované oceli o síle 0,5 mm prvkům dodává vysokou pevnost a odolnost vůči mechanickému namáhání i korozi. Na výběr jsou aktuálně čtyři atraktivní odstíny v lesklém provedení: červenohnědá RAL 3009, černá RAL 9005, antracitová RAL 7016 a hnědá RAL 8017, k nimž v brzké době přibude ještě červená RAL 3011. Svitky a tabule jsou také z jedné strany opatřeny fólií pro ochranu při transportu a manipulaci.

Mimořádnou odolností vynikají i ocelové krytiny SATJAM s povrchem Satmat hrubozrnný, které lze nyní pořídit o něco výhodněji díky speciální jarní akční nabídce. Krytiny v provedení Satmat hrubozrnný jsou dostupné za stejnou cenu jako běžný polyestersat. Oproti němu má Satmat hrubozrnný větší tloušťku laku a tedy i o něco vyšší odolnost a také působivý matný povrch. Akční nabídka se vztahuje na vybrané krytiny SATJAM ve třech atraktivních odstínech: červenohnědá RAL 3009, hnědá RAL 8019 a grafitová šeď RAL 7024. Nabídka je platná do vyprodání zásob. Více informací najdete na www.satjam.cz/akcni-nabidka.

Více informací


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama