Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Minimalismus pro okapový systém

Inovativní přístup k ryze funkční součásti střešní konstrukce – to přináší nový okapový systém SATJAM Niagara Kwadra, který zaujme designem respektujícím požadavky soudobé architektury.


Okapový systém SATJAM Niagara Kwadra spojuje funkční řešení odvodnění střechy a požadavky současné architektury na minimalistický design.

Nové hranaté podokapní žlaby SATJAM Niagara Kwadra spojují funkčnost a design a umožňují tak přizpůsobit dosud primárně účelový prvek střešní konstrukce estetice moderní architektury. „Podokapní žlaby SATJAM Niagara Kwadra zajistí optimální odvod vody ze střechy. Zároveň svým pravoúhlým tvarem a barevným provedením v antracitovém odstínu korespondují s trendem minimalismu“ představuje Petr Tureček, produktový manažer společnosti SATJAM. Pro výrobu se používá ocelový pozinkovaný plech rakouské firmy Voestalpine o síle 0,6 mm s oboustrannou polyuretanovou povrchovou úpravou.

Systém je k dispozici ve dvou variantách. U obou je shodné provedení podokapního žlabu s pravoúhlým profilem o rozměrech 125 x 82 mm, odlišuje se zpracování navazujících prvků. Volit lze kulatý nebo hranatý tvar svodu. „Součástí okapového systému SATJAM Niagara Kwadra je i ucelená řada komponentů navržených tak, aby zajistily snadnou instalaci a bezproblémovou službu. Nově došlo také k jejich rozšíření o systém masek žlabu,“ doplňuje Ing. Petr Tureček ze SATJAMu. Díky důrazu na vizuální stránku a zároveň kvalitní zpracování tak vzniká estetický a přitom funkční systém s dlouhodobou životností a minimálními nároky na údržbu.

Při odběru nad 100 m2 krytiny SATJAM Rapid nebo Rapid DeLuxe z oceli nebo hliníku v antracitové barvě (RAL 7016) společně s okapovým systémem SATJAM Niagara Kwadra aktuálně získáte čtyři kusy žlabů zdarma. Nabídka platí do 31. října 2023.

Více na www.satjam.cz


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama