Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plechovou střechou proti inflaci

Jak v době nevyzpytatelného vývoje inflace nepřijít o finanční prostředky? Efektivním řešením je vhodně je investovat, například do kvalitní plechové střechy, kterou nyní můžete mít o něco výhodněji.

Investice do kvalitní plechové střechy může být efektivní řešení, jak kvůli inflaci nepřijít o naspořené finance
Investice do kvalitní plechové střechy může být efektivní řešení, jak kvůli inflaci nepřijít o naspořené finance

Vývoj inflace v posledních měsících znepokojuje jak firmy, tak i veřejnost. Český výrobce lehkých plechových střešních krytin, společnost SATJAM proto vyhlásila stop inflaci a snížila ceny u vybraných krytin. „Investice do kvalitní krytiny zlepší komfort bydlení, prodlouží životnost stavby a zvýší její hodnotu. U těch plechových jsou pak výhodou nižší náklady i na vlastní realizaci. Díky jejich nízké hmotnosti totiž kladou nižší nároky na konstrukci krovu, což investorovi umožňuje optimalizovat náklady na nosnou konstrukci i na vlastní montáž. Realizace je navíc obvykle velmi rychlá, dům tak může být pod novou střechou již za několik málo týdnů,“ uvádí Petr Tureček, produktový manažer společnosti SATJAM. Pro výrobu prémiových střech se používá norský hliník či případně švédská ocel. Díky použitému materiálu krytina výborně odolává povětrnostním vlivům, poskytuje dlouhou životnost a klade jen minimální nároky na údržbu. Tvárnost materiálu umožňuje široké možnost zpracování jak z pohledu rozměrů, tak i designu, který plní nároky minimalistické architektury, či případně dokáže věrně napodobovat střešní tašky.

Akční nabídka se vztahuje na vybrané střešní krytiny a platí do 31. 10. 2023. Podrobnosti naleznete na www.satjam.cz/akcni-nabidka.

Více informací


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama