Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplení podlahy při rekonstrukci nemusí být problém

Program Oprav dům po babičce nabízí dotaci na komplexní zateplení. V případě podlah realizaci často brání různá technická omezení. PROPASIV nabízí výhodné řešení - tenkou tepelnou izolaci VakuPRO.

VakuPRO je vakuová izolace se součinitelem tepelné vodivosti λ = 0,007 W/(m•K) a díky tomu dokáže v 5x tenčí vrstvě poskytnout stejný tepelně izolační efekt jako běžné izolace. Je proto vhodná například pro izolaci:

  • podlahy položené přímo na zemině - při použití běžné izolace je třeba zeminu odstranit až do potřebné hloubky, což sebou nese náklady na kopání, vyjmutí a následný odvoz zeminy a také zbytečný nepořádek,  
  • podlahy nad průjezdem do vnitřního traktu bytových domů, kde není možné položit izolaci z vnější strany,
  • podlahy nad nezateplenou garáží, kde zateplení ze strany stropu naráží na technické rozvody,
  • podlahy, jejichž výšku nelze výrazně zvednout.

VakuPRO je jedinečným materiálem pro řadu rekonstrukcí. Majitelé domů nebo bytů jistě ocení rychlou a nenáročnou realizaci bez řezání izolace, prachu a odklízení odpadu. V mnoha případech není nutné ani odstraňovat původní podlahovou krytinu. 


Položení VakuPRO je čistý proces. Vše probíhá suchou cestou podle předem připraveného kladečského plánu. VakuPRO dodáváme v panelech vyrobených na míru, tloušťky obvykle 3 nebo 4 cm.


Chcete-li získat další konkrétní informace o VakuPRO, můžete si vybrat některý z úterních termínů Živého vysílání PROPASIV®. Během 20-ti minut se dozvíte, jak tato izolace funguje i kde všude a jak ji používat. Zodpovíme také vaše konkrétní dotazy. Vysílání probíhá každé úterý nebo si můžete domluvit individuální termín.

Živé vysílání a více informací o VakuPRO


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 
Reklama