Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekonstrukce střechy s krytinou Jirčanka

Největší výzvou rekonstrukce střechy s pálenou krytinou Jirčanka bylo pro STARWORK opravit zpatlanou rekonstrukci a špatně provedené detaily střechy, zatékání střechy a sehnat pálenou střešní krytinu

Největší výzvou rekonstrukce střechy s pálenou krytinou Jirčanka bylo pro STARWORK opravit zpatlanou rekonstrukci a špatně provedené detaily střechy, zatékání střechy a sehnat pálenou střešní krytinu Jirčanka, která se už nevyrábí.

Střešní pálená krytina Jirčanka se přestala vyrábět v devadesátých letech minulého století. Pro STARWORK žádný problém. Než jsme odstartovali ke střeše školky na Zbraslavi v Praze provést sondu stavu střechy, střešní krytina Jirčanka už byla díky našim kontaktům a talentu pro improvizaci na cestě do skladových doků.

Nepodceňujte střešní detaily a kvalitně odvedenou řemeslnou práci

Ať vás provází síla při rekonstrukcích a braňte se temným silám DIY řemeslníků, kteří získali řemeslnickou kvalifikaci za jednu hodinu při průchodu hobby marketem. Jejich jedinou “certifikací kvalitního řemeslníka“ bude účtenka za levnou sadu nářadí v akci.

Při rekonstrukci střechy, na které se před námi vyřádili Pat a Mat, jsme odhalili zcela nevhodně zvolené izolační materiály, nedostatky v hydroizolaci střechy, izolaci hřebenů a úžlabí a v dalších detailech střechy. Do střechy zatékalo a celkově trpěla kvalita a životnost konstrukce střechy.

Provedené práce:

  • zabezpečení střechy ochrannými sítěmi
  • montáž bezpečnostních prvků
  • rekonstrukce a výměna Jirčanky
  • výměna a rekonstrukce střešních úžlabí
  • oprava hřebenů a nároží střechy
  • instalace ochranných sítí pro zabezpečení střechy nad ulicí
  • oprava laťování

Přenechte rekonstrukce profíkům a prozkoumejte více na webu STARWORK.

 

Prozkoumat web STARWORK


STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 
Reklama