Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Potřebujete vědět víc? Navštivte Živé vysílání PROPASIV®

Připravujete projekt, v němž je vhodné použít tenkou izolační vrstvu? Zkuste vakuovou izolaci VakuPRO. Veškeré informace o tomto moderním produktu dostanete u nás.

Přijďte na Živé vysílání PROPASIV® s tématem VakuPRO, vakuová izolace. Ukážeme a popíšeme použití VakuPRO na konkrétních příkladech z praxe. Nečekejte suchou teorii. Uvidíte, jak se s VakuPRO pracuje, získáte potřebné technické informace a přestavíme nástroje, které vám dokáží usnadnit vytváření projektu.

Co je Živé vysílání a jak funguje?

Jedná se o krátké on-line setkání, během kterého Vám objasníme dané téma a podíváme se na něj i do hloubky, na základě vašich dotazů. Do vysílání můžete aktivně vstupovat a klást dotazy i pokračovat v rozhovoru s námi po skončení společné části vysílání. Vybrat si můžete z několika termínů vysílání. Vstup je zdarma.

A hodnocení dřívějších účastníků?

Například pan Stanislav hodnotí: „Vysílání je prima nápad. Rychle a jasně se seznámíte s výrobkem a jeho možnostmi. Děkuji.

Vyberte si termín a rezervujte si své místo na Živém vysílání PROPASIV®.


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 
Reklama