Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SuperFOIL odráží 95 % tepla a chladu

Reflexní tepelné izolace pracují přímo s tepelným zářením, proto mohou odrazit většinu tepla či chladu zpět do interiéru. Takového účinku dosahuje díky své univerzálnosti.

Vícevrstvá reflexní izolace je tvořena z několika vrstev izotermické ALU fólie, vysoce výkonné termoizolační výplně a dvě vnější zesílené reflexní fólie. Výsledkem spojení těchto vrstev je tenká, lehká, flexibilní izolace, která se snadno a rychle instaluje. „SuperFOIL“ přináší tak vysokou efektivitu a flexibilitu nejen při instalaci, ale i manipulaci a logistice.

Na rozdíl od tradičních typů izolací funguje SuperFOIL na všech třech typech přenosu tepla, tj. vedení, proudění a sálání, což dává nejlepší účinnost izolace bez nutnosti použití dalších vrstev. Tepelná reflexní izolace SuperFOIL instalována se vzduchovými mezerami dosahuje lepších hodnot součinitele tepelné vodivosti. SuperFOIL poskytuje vysoce účinnou tepelnou izolaci, propouští vlhkost z domu a zároveň působí jako sálavá bariéra.

Více informací


SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.
logo SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.

IZOLACE SuperFOIL - nejúčinnější tepelná ochrana budov. Udržuje stálou teplotu v budově a brání prostupu zimy/tepla „DO“ budovy. Šetří prostor, čas a peníze oproti klasickým izolacím. Instalaci zvládne každý, stačí nůžky, sponkovačka a lepicí ...

 
 
Reklama