Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výsuvná markýza na terasu

Přemýšlíte o tom, jak nejlépe poskytnout v horkých letních dnech příjemný stín a tak zpříjemnit posezení na čerstvém vzduchu? Máme jedno praktické řešení.

Pokud zrovna nechcete stavět pergolu nebo rozšiřovat terasu, tak velmi zajímavé řešení vám poskytne markýza, která je vhodná pro venkovní použití. Dokáže vytvořit velmi příjemné prostředí a bezpochyby uvítáte i její moderní vzhled. Kazetová výsuvná markýza má zajímavý design, který jí tvoří hranaté tvary, nicméně nemovitosti dodá jistou eleganci, zvláště když zvolíte vhodnou barvu tkaniny, která bude ladit s budovou a okolím. Mimochodem například markýza Camabox BX 4000 získala významné ocenění Red Dot Award 2017 & German Design Award 2019 právě za svoji image a kvalitní materiál.

Proč si pořídit výsuvnou markýzu

  • Právě kazetový systém dostatečně chrání tkaninu a dokáže ji snadno uchovat zavřenou, čímž se prodlouží její životnost.
  • Kloubová ramena jsou opět dostatečně chráněna před povětrnostními vlivy, což je nesmírně důležitý benefit.
  • Když moderní markýzu, tak s příjemným LED osvětlením, které si můžete libovolně nastavit podle situace a nálady.

 

Instalace výsuvné markýzy

Samotná instalace bude hodně záležet na vnější stěně, z jakého materiálu bude vystavěna a rovněž je třeba se zaměřit i na případnou izolaci. Nicméně nic nebrání v tom, aby se dala bezpečně nainstalovat na jakoukoliv budovu. Stačí jen použít vhodné chemické kotvy a speciální kovy, které zamezí tepelné mosty. Poté si můžete skutečně vychutnat kvalitní markýzu, která vám poskytne velmi bezpečné prostředí pro příjemný odpočinek a zároveň poskytne ochranu před slunečními paprsky.

Výsuvná markýza


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama