Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč si pořídit zatahovací boční markýzu?

Jak nejlépe se bránit slunečním paprskům, než když si pořídíte kvalitní stínění. Ani v tomto směru výrobci nelení a tak je v nabídce poměrně dost velká škála produktů.

Jakmile se přiblíží letní počasí, tak se většinou objevují různé nabídky na klimatizace a větráky. Co ale zkusit daleko efektivnější řešení do domácností? Příjemné klima pozvedne komfort bydlení

Jak nejlépe se bránit slunečním paprskům, než když si pořídíte kvalitní stínění. Ani v tomto směru výrobci nelení a tak je v nabídce poměrně dost velká škála produktů. Ovšem zatahovací boční markýza Lockscreen patří mezi vysoce kvalitní produkty, které přinesou příjemný benefit navíc. Rovněž patří mezi velmi oblíbenou verzi stínění a rozhodně se není čemu divit.

 

  • V horkých letních dnech vytváří velmi příjemné klima.
  • V interiéru sníží teplotu o 3-7°C.
  • Předností této markýzy je, že dokáže odstínit až 95 % sluneční energie, nicméně v místnosti je i tak dostatek světla.
  • Dalším přínosem je, že šetří energii, snadno se ovládá a díky kvalitnímu materiálu odolává skvěle i povětrnostním podmínkám.

Boční markýza má využití i jinde

Tyto screenové clony se dodávají v ploše až 20 m², což dává možnost jimi efektivně zastínit velkou plochu.

Tentokrát se z pohodlí svého domova přesuneme do venkovních prostorů. Lze totiž velmi elegantně a především účelově zastínit boční prostory terasy nebo pergoly. V takto chráněném prostředí se dá příjemně sedět a trávit tak odpočinkový čas s rodinou nebo přáteli.

Mimochodem zatahovací boční markýza takto poslouží i jako ideální ochrana proti otravnému hmyzu a ten jak každý ví, dokáže znepříjemnit venkovní posezení ve velmi krátké době.

Boční markýza


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama