Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zastínění terasy pomocí moderní pergoly

K domu jednoznačně patří zahrada a kout se stolem a židlemi. Jenže, jde to i lépe. Pomocí hezké pergoly získáte kvalitní posezení a nové možnosti trávení času na zahradě.

Rodinný dům si mnoho z nás pořizuje hlavně kvůli soukromí, většímu prostoru a přilehlé zeleni hned u domu. Zahrada je jednoznačně velké plus. Můžete na ni dovádět s dětmi, relaxovat, pořádat rodinné oslavy, grilovací večery, meetingy anebo klidně i cvičit a udržovat se tak v kondici nebo na ni běhat se psem.

Každopádně na žádné zahradě by neměl chybět prostor pro posezení. Tam si totiž vychutnáte kávu, přečtete knihu či sníte výtečný oběd. Ideální pak je, abyste tam mohli trávit čas za každého počasí. Jak toho docílit? Pomocí postavení moderní pergoly.

Ochrana terasy

Moderní pergola na terasu Pergolino je moderní systém zastřešení vaší terasy. Takové, které vás ochrání před nepříjemnými přírodními živly jako je vítr, déšť, ale i poskytne stín za velmi slunného dne. Jde o velmi žádaný produkt. Konstrukce je vyrobena z hliníku. Takže je lehká, ale zároveň pevná a antikorozní. Je vybavena i rolovací roletou se systémem Stobblock. Můžete ji mít tedy roztaženou i při silném větru a nemusíte se bát, že vám uletí.

Moderní pergola je osvětlena LED světly, které je velmi příjemné a umí navodit atmosféru. Buďte si jisti, že s Pergolinem pozvednete vzhled vašeho domu na jinou úroveň. A protože víme, že fotografie někdy vydají za tisíce slov, můžete si je prohlédnout u výrobce mk-rolety.cz, profesionály ve stínící technice. Pořízení moderní pergoly zajistí, že si čas na zahradě užijete za každého počasí. 

Moderní pergola


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama