Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Virtuální učebna URSA pomůže s naplánováním izolace

Účast v učebně je zdarma. Kromě informací o použití izolace upozorní i na časté chyby při realizaci zateplení. Virtuální učebna se otevře 31. května 2022 ve 14 hodin.

Virtuální učebna  URSA pomůže s naplánováním izolace, foto URSA
Virtuální učebna URSA pomůže s naplánováním izolace, foto URSA

Virtuální učebna pomůže naplánovat zateplení šikmých střech

„K izolaci šikmých střech jsme přidali oblast zateplení půdního prostoru, kterým v domech také uniká značné množství tepla. Ve virtuální učebně popíšu kroky, které je třeba učinit pro přípravu a následnou aplikaci kvalitního zateplení, a to jak u novostaveb, tak u rekonstrukcí domů. Po skončení prezentace budou mít účastníci virtuální učebny možnost pokládat konkrétní dotazy, na které ráda odpovím,“ říká Ing. arch. Tereza Vojancová ze společnosti URSA.

Veškeré informace o zateplení z virtuální učebny jsou v souladu s nejnovějšími legislativními požadavky v oblasti snižování energetické náročnosti budov, které platí od začátku letošního roku.

Virtuální učebna se otevře 31. května 2022 ve 14 hodin

Účast ve virtuální učebně je zdarma, přihlášení probíhá na www.ursa.cz/virtualni-ucebna/.


URSA CZ s.r.o.
logo URSA CZ s.r.o.

Společnost URSA CZ s.r.o. je jedním z předních dodavatelů tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolací na českém trhu. Širokou škálou řešení v pozemním stavitelství URSA naplňuje strategii být v čele udržitelného rozvoje a ochrany životního ...

 
 
Reklama