Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzdělávací program Baumit Akademie začíná v únoru 2018

Kromě hlavního tématu, které nese název Zdravé bydlení, samozřejmě nebudou chybět ani další zajímavá témata z oboru stavebních technologií a materiálů.

Baumit Akademie nabídne příležitost pro investory, projektanty, architekty a odborníky získat nové zkušenosti v rámci odborných přednášek na 8 krajských konferencích
Baumit Akademie nabídne příležitost pro investory, projektanty, architekty a odborníky získat nové zkušenosti v rámci odborných přednášek na 8 krajských konferencích

Baumit Akademie nabídne příležitost pro investory, projektanty, architekty a odborníky ze stavební praxe získat nové zkušenosti v rámci odborných přednášek na 8 krajských konferencích.

Vedle přehledu o aktuálních inovacích v oblasti stavebnictví získá každý účastník této akademie rovněž body do celoživotního vzdělávání členů ČKAIT (2 body) a ČKA (1 bod).

Účast na krajských konferencích je bezplatná, avšak vzhledem k tradičně velkému počtu zájemců je nutná včasná registrace na webových stránkách společnosti Baumit.

První krajská konference Baumit Akademie se uskuteční již 6. února 2018 v Praze a ve stejném městě bude přesně o měsíc později nový ročník této akademie ukončen.

Pevně věříme, že Baumit Akademie bude, stejně jako v minulých letech, přínosným informačním zdrojem pro práci špičkových odborníků z oboru architektury, projektování a stavebnictví. Již nyní evidujeme velký zájem nejen ze strany případných účastníků, ale také ze strany odborných médií, které s prezentovanými tématy rovněž pracují,“ potvrdil zájem o Baumit Akademii Ing. Jakub Moc, marketingový ředitel společnosti Baumit, spol. s r.o.

Více informací k Baumit Akademii, včetně přihlašovacího formuláře, naleznete na webových stránkách společnosti Baumit.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama