Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o stavební materiál Weber

Výrobce špičkových stavebních materálů vyhlašuje v termínu od 1. září do 3. listopadu soutěž o stavební materiály. Kupte omítku a vyhrajte stavební materiály Weber nebo další ceny.

Nakupte – zaregistrujte se – vyhrajte

Zakoupením jakéhokoliv množství vybraných prémiových omítek Weber máte možnost vstoupit do soutěže Plná korba Weber. Pak stačí vyplnit registrační formulář na webových stránkách Plná korba Weber.

Každý týden, počínaje 15.9., proběhne losování o poukázky pro nákup stavebního materiálu přes internetový portál Poptej Weber a to v hodnotách: 1x poukázka v hodnotě 20 000 Kč, 2x poukázka v hodnotě 15 000 Kč a 5x poukázka v hodnotě 10 000 Kč.

Pro soutěžící je nachystáno celkem 8 kol, kde vyvrcholením bude 3. listopadu, kdy se bude losovat o hlavní výhry. Výherci hlavních cen si mohou vybrat mezi poukázkami na odběr stavebního materiálu přes portál Poptej Weber nebo na nákup zboží na MALL CZ. Hlavní výhry jsou v hodnotách 1x100 000 Kč, 1x 60 000 Kč a 1x 40 000 Kč.

Proč právě tyto prémiové omítky?

  • weber.pas aquaBalance: i pro nejsytější odstíny omítek, ideální do prostředí s náročnými klimatickými podmínkami, do vlhkého prostředí,přirozeně šetrná k životnímu prostředí.
  • weber.pas extraClean: vysoce samočistící, vhodná do prašného prostředí, přirozeně odolná proti mikroorganismům (řasy).
  • weber pas extraClean active: omítka s fotokatalytickým efektem, vhodná do městského prostředí, samočistící.

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama