Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Video seriál: Jak správně zateplit podkroví izolací z kamenné vlny

Uvažujete o zateplení podkroví šikmé střechy? Přemýšlíte, jak při zateplování postupovat? Vyberte si kamennou vlnu ROCKWOOL a podívejte se na seriál montážních videí o správném zateplení šikmé střechy.



ROCKWOOL, přední světový výrobce izolací z kamenné vlny, ověřil v praxi základní pravidla pro zateplení šikmých střech a připravil názorná a praktická montážní videa. Průvodcem je odborník na izolaci šikmých střech ze společnosti ROCKWOOL.

Podívejte se na YouTube kanál ROCKWOOL - Rady, tipy, návody

Jedná se o spolehlivé návody představující klíčové fáze správného zateplení šikmé střechy. Způsob izolace mezi a pod krokvemi zahrnuje podrobný postup při provádění izolace první a druhé vrstvy, izolaci pozednice, připevnění parozábrany, instalaci roštu a sádrokartonu a na závěr izolaci kamenné vlny ve třetí vrstvě.

Izolace šikmé střechy kamennou vlnou ROCKWOOL je správná volba, protože má v porovnání s jinými izolačními materiály několik výhod. Kamenná vlna zachovává prodyšnost stěn, je paropropustná a odolnější proti vzdušné vlhkosti. Tím může prodloužit životnost celé střešní konstrukce. Kromě toho se vyznačuje skvělými tepelněizolačními vlastnostmi, je nehořlavá, minimalizuje šíření hluku a pomáhá snížit náklady na energie.

 
 
Reklama