Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab již tradičně na výstavě Střechy Praha

Každoroční výstava Střechy Praha se již mnoho let nesmazatelně zapisuje do diářů stavebníků a také investorů. Lindab je i letos účastníkem výstavy, kde prezentuje své výrobky. Všichni jsou na stánku Lindab vítáni.

Přijměte pozvání na stánek společnosti Lindab a shlédněte aktuální nabídku střešních krytin. Přijďte se poradit s odborníkem nebo jen posedět u kávy. Po celou dobu budou na stánku přítomni jak obchodníci, tak technici.

V letošním roce bude na stánku k vidění, mimo jiné, nová krytiny Click, taškové krytiny v provedení Classic, Premium, Elite a další novinky. Výstava bývá i příležitostí položit našim technikům dotazy, na které není ve stavební sezóně čas.

Můžete se na místě přihlásit na letošní montážní školení, kde ještě několik míst zbývá. Účastníci věrnostního programu mohou za návštěvu stánku Lindab čerpat body do programu "Střechy plné odměn".

Přijďte se podívat, rádi Vás uvidíme....


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama