Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní akce - Lindab Click Premium 329,-/m2

Sníte o střeše vhodné pro tradiční dům, chatu v lesích nebo hypermoderní funkcionalistickou stavbu? Nebo hledáte spíše novou odolnou krytinu pro rekonstrukci Vašeho domova? Chcete zároveň ušetřit tisíce?

slevová akce na bezúdržbovou stavebnicovou krytinu Lindab Click se zámkovým spojem

Právě pro Vás je zde aktuální slevová akce na bezúdržbovou stavebnicovou krytinu Lindab Click se zámkovým spojem. V období od 10.10.- 30.11.2012 můžete získat za cenu základního Classicu pokročilý antikorozní povrchový systém Premium se zárukou 20 let bez nutnosti natírání a jiné speciální údržby. Místo 379 Kč tak zaplatíte 329,- Kč/m2 bez DPH. Sleva se vztahuje na 6 nejoblíbenějších odstínů – tmavě a cihlově červená, tmavě šedá, hnědá, antracitová a stříbrná metalíza.

Na základě poptávky Vám odborníci z firmy Lindab s.r.o. zhotoví nezávazný rozpočet a výpis potřebných prvků přímo na Vaši střechu.

Více o krytině Lindab Click se dočtete na www.lindab.cz a www.lindabstrechy.cz.

Rychle, profesionálně a bez údržby

Pokládka krytiny Lindab Click je technicky nenáročná a časově velmi efektivní. Jednotlivé pozinkové lamely jsou široké 50 cm a dlouhé až 6 m a pokládají se na bednění nebo laťování na klasickou paropropustnou izolaci. K montáži není potřeba odbornosti, zvláštních zkušeností ani speciální stroje a nástroje! Díky systému zámkového spojování se jednotlivé lamely do sebe vzájemně jednoduše zaklapnou (Click-Click) a střecha je hotova.

Díky extrémně nízké váze pouhých 5 kg/m2 je mimořádně vhodná na rekonstrukce starších objektů nebo pro horské oblasti s vyšším výskytem sněhu. LindabClick je určena pro střechy se sklonem 7° a více.

Lindab Click bezúdržbová střešní krytina se zaklapávacím spojem
Bezúdržbová krytina se zaklapávacím spojem Lindab Click.
Průběh jedné z prvních montáží, apartmánový dům Pec pod Sněžkou.

Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama