Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní řešení podlahových sprch

Podlahové sprchy jsou stále více oblíbené. Nejde však jen o estetickou stránku věci. Podlahové sprchy jsou především velice pohodlné a jsou vhodné i pro handicapované. U podlahových sprch jsou zcela klíčové faktory dokonalá izolace a zajištění ideálního odtoku vody. Řešení podlahových sprch pomocí konstrukčních skladeb řeší veškeré do té doby obtížně překonatelné bariéry spojené právě s izolací, odtokem vody a v neposlední řadě i pohodlím.

Konstrukční skladby pro podlahové sprchy

Ideální řešení pro výstavbu podlahové sprchy jsou konstrukční skladby od německého výrobce Schlüter-Systems KG, jehož produkty dodává společnost Detalon s.r.o. Konstrukční skladby pro podlahové sprchy jsou chytré systémy, kterými zkonstruujete podlahovou sprchu ve velmi krátkém čase a ve výjimečné kvalitě, která svoji trvanlivostí zcela předčí vaše očekávání.

Základem konstrukčních skladeb pro podlahové sprchy jsou systémy na sebe navázaných prvků. Prvním z nich je Schlüter®-KERDI-LINE, jenž je vícedílným odtokovým systémem, který je tvořen z odtokového žlabu, jenž je možno instalovat přímo ke stěně. Dalším prvkem v technologickém souladu je Schlüter®-KERDI-SHOWER. Tato součást je vyrovnávací spádová deska s ideálním sklonem.

Konstrukčními skladbami omezujete budoucí rizika

Těmito základními prvky konstrukčních skladeb pro podlahové sprchy dosáhnete téměř ideálního prostředí pro bezvadný odvod vody. Vše ostatní pak víceméně záleží na řemeslném provedení a estetice. Konstrukční skladby pro podlahové sprchy přitom řemeslníkovi pomáhají v rychlé a přesné práci, která snižuje hodinové náklady výstavby i budoucí reklamace a vícepráce.

 
 
Reklama