Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplení stropu – proč je to nejvýhodnější způsob úspor?

Každý se při hledání možností vedoucí k úsporám spojených s náklady za vytápění obrací na společnosti s požadavkem zateplení fasád nebo výměny oken. Skutečně to jsou prověřené způsoby, ale ve své podstatě moc výhod nepřinášejí. Zateplení fasády i výměna oken spadá do oblasti složitých stavebních procesů s dlouhým průběhem a více jak 20 letou návratností.

Auto, z kterého je minerální izolace MAGMARELAX poháněna do domu
Auto, z kterého je minerální izolace MAGMARELAX poháněna do domu

Severské země se staly inspirací pro společnost IP Polná. Přesně tam totiž vědí, jak svůj dům před extrémní zimou ochránit bez použití hrubého násilí. Stačí jen šikovný nápad a logické uvažování. Položte si tu samou otázku jako v devadesátých letech technici ze Skandinávie. Kde hledat nejcitlivější místu úniku tepla? Odpověď je velice jednoduchá, jelikož každý student základní školy moc dobře ví, že teplo stoupá vzhůru, takže stropy se stávají velkou průchozí bránou.

Foukaná minerální izolace - výhody

Minerální izolace MAGMARELAX ® ECO
Minerální izolace MAGMARELAX ® ECO

Foukaná minerální izolace se zaměřuje výhradně na izolování stropu vytvořením ochranné neprůchozí vrstvy. Strop je v domě největší plochou bez dveří a oken, takže je celý proces o to účinnější. Vytvořená ochranná izolační vrstva přes sebe nepustí takřka nic a veškeré teplo uchová v interiéru. Tento způsob dokáže ušetřit i 30 % nákladů z vašeho současného každoročního výdajového cyklu, proč ho tedy neprozkoumat blíže a nepodívat se na hlavní výhody?

  • Realizace nezabere více jak 5 hodin
  • Nevytváří nepořádek ani neomezuje chod domácnosti
  • Zateplení poskytuje rychlou finanční návratnost do 5 let
  • Mimo jiné se navyšuje požární bezpečnost
  • V letních sezónách je v místnostech pod střechou příjemné klima.
  • Osvědčený způsob ze severských tajg, který na domech funguje víc jak 20 let.

Na koho se obrátit?

Pokud máte o zateplení stropu vážný zájem, stačí navštívit internetové stránky společnosti IP Polná a vyplnit poptávkový formulář. Během několika dnů se u vás zastaví technik, který po zjištění všech potřebných informací předloží údaje o největších slabinách domů a možnostech, které nabízí foukaná minerální izolace Magmarelax.

Navštivte proto internetové stránky na adrese www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.