Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka od Bramacu: střešní taška Classic Protector PLUS s odolnějším povrchem

Bramac, přední výrobce a dodavatel střešní krytiny a střešních doplňků, každoročně investuje do technologického výzkumu a uvádí na trh celou řadu novinek. Obrovského posunu dosáhla firma v uplynulých dvou letech v oblasti povrchové úpravy betonových tašek.


Bramac nejprve zákazníkům představil technologii STAR, kterou lze bez nadsázky označit za „hi-tech“ ve výrobě betonových tašek. V letošním roce uvedl další novinku, betonovou tašku Classic s vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS. Díky dokonale hladkému povrchu z vysoce probarveného, jemnozrnného betonu vyniká tato nová taška celou řadou jedinečných vlastností a funkcí.

Povrchová úprava Protector PLUS zvyšuje odolnost krytiny vůči extrémním povětrnostním vlivům a působení znečištěného ovzduší. Dokonale hladký povrch tašky také poskytuje vyšší ochranu před usazováním nečistot, mechů a řas. Krytina nemá tendenci blednout a dlouhodobě si uchovává původní barevnost a atraktivní vzhled.


V povrchové úpravě Protector PLUS Bramac nabízí tašku s oblíbeným profilem Classic. Elegantní a symetrický profil této tašky sluší tradičně vyhlížejícím domům i moderním novostavbám.

Classic se řadí mezi nejprodávanější profily Bramacu. Dá se očekávat, že díky nové povrchové úpravě a skvělému poměru cena/výkon jeho popularita ještě poroste.

Více info: www.bramac.cz



 
 
Reklama