Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Deset důvodů, proč betonovou střešní krytinu od KM Beta

Právě se chystáte stavět a nemáte představu, kolik materiálu a peněz bude potřeba na hrubou stavbu, střechu, na stropy a omítky? Pomůže vám KM BETA díky široké nabídce bezplatných kalkulací a výpočtových programů.

KM Beta je předním dodavatelem střešní krytiny nejen na českém trhu. Zde jsou argumenty, které mají pomoci architektům přesvědčit klienty o správné cestě při jejím výběru.

Vysoká odolnost – Betonová střešní krytina je odolná vůči povětrnostním vlivům, jako jsou UV záření, nápory větru či zatížení sněhem. Odolává také agresivním chemickým vlivům vnějšího prostředí, přičemž nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Výborně odolává také ohni. Patří mezi nehořlavé stavební materiály třídy A1, které se nemohou vznítit ani hořet. Nešíří oheň a neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Komplexní střešní systém – Krása šikmé střechy se může naplno rozvinout díky širokému výběru střešního příslušenství a doplňků, jimiž KM Beta zabezpečuje maximální funkčnost střešního pláště. Všechny výrobky splňují požadavky nejvyšších evropských standardů a kvalit.

Dlouhá životnost – Životnost krytiny se odhaduje na 100 let. Výrobce poskytuje záruku na střešní krytinu až 30 let.

Vysoká pevnost – Vysoká pevnost betonových tašek znamená, že se nejedná o křehký materiál. Betonová střešní krytina od KM Beta unese více než normou požadovaných 2 000 N.

Vysoká mrazuvzdornost – Významná vlastnost, která podporuje dlouhou životnost betonové střešní krytiny od KM Beta, je mrazuvzdornost. Vzhledem k nízkému obsahu pórů v materiálu má krytina malou nasákavost – do 9 %.

Tvarová i barevná stálost – Díky technologii výroby i fyzikálním vlastnostem betonu je krytina mimořádně přesná a její tvar ani rozměry se nemění dokonce ani časem.
Materiál je stejně probarvený v celé tloušťce a celoplošně barevně jednotný po celou dobu své životnosti.

cihlová
cihlová
černá
černá
hnědá
hnědá
šedá
šedá

KMB BETA eleg

Izolační vlastnosti – Při současném trendu zvyšování cen energií jsou stále častěji vyzdvihovány technické parametry betonové krytiny, které v kombinaci se zateplením střešního pláště udržují teplo v interiéru a nepropouštějí ho ven. Pohodu bydlení umocňují dobré zvukově izolační vlastnosti (dovnitř neproniká zvuk dopadajících dešťových kapek, krytina za silného větru nevibruje).

Ekologičnost materiálu – Nízká energetická náročnost výroby betonových tašek nezatěžuje okolí velkým množstvím emisí CO2. Ekologičnost tohoto materiálu dokazuje i šetrná těžba a využívání přírodních surovin, které se v přírodě objevují v téměř nevyčerpatelném množství.

Jednoduchá montáž – Identický tvar tašek umožňuje rychlou a jednoduchou pokládku. Drážky do sebe snadno zapadají a nepropouštějí srážkovou vodu ani za mimořádně silného deště. Kdyby během doby užívání náhodou došlo k poškození jedné tašky, stačí vyměnit pouze daný kus. Není potřeba rozebírat větší plochu střechy.

Výhodná cena a servis – Techničtí poradci a regionální manažeři společnosti vám rádi ušetří čas i starosti bezplatným výpočtem potřeby střešních prvků na konkrétní střechu podle požadavků zákazníka. Společnost zabezpečí dopravu materiálu na místo stavby. Výhodná cena betonové střešní krytiny od KM Beta zastřešuje veškeré výhody krásné a funkční střechy.

Více na www.kmbeta.cz




 
 
Reklama