Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PVC podlahy Geflor DESIGNTEX - DESIGNTIME ikona módního trendu podlah

Že PVC podlahy byly módním hitem minulé doby? Kdepak, těmto tvrzením už dávno odzvonilo! Dnes je PVC opět trendem nejedné domácnosti a stala se z nich opět módní ikona podlah. Za tu řadu let si prošly mnoha proměnami a teď dokáží oslnit i toho nejnáročnějšího zákazníka.

PVC nebo-li polyvinylchlorid je často neúmyslně zaměňován za vinyl, ten jistě také patří mezi velice vyhledávané a oblíbené podlahové krytiny. PVC je ale narozdíl od tvrzeného vinylu měkčený, což je důvod, proč si domů PVC dovezete v roli. Pokládka podlahy je velmi jednoduchá. V dnešní době se na trhu prodává několik šířek PVC, proto není žádný problém si přizpůsobit návaznost dekorů přesně pro vaši domácnost. Podlaha pak vypadá celistvě a místnosti to dodává úplně jiný a propracovanější design.

U prodejce Supellex naleznete sortiment jednoho z předních výrobců PVC podlah - Gerflor. Výrobce se může pyšnit několika kolekcemi, které vás jednoznačně uchvátí tak, že nebudete vědět, po jaké sáhnout dříve. Na výběr je z mnoha dekorů, takže si najde svou vysněnou podlahu každý zákazník!

Kolekce DESIGNTEX patří do skupiny samovyrovnávacích podlahových krytin, které jsou přímo určeny pro bytové použití. Tato kolekce nabízí veškeré dekory, které nebude mít nikdo problém sladit s jakýmkoliv nábytkem a designem domácnosti. Vybírat můžete z 12 dekorů dřeva a ti, kteří nejsou jeho příznivci, mají na výběr ze 3 dekorů kamene.

Kolekce DESIGNTEX Plus je vyrobena se základní vlastností vysoké odolnosti. Její vysoká odolnost je zaručena nejen v domácnostech, ale také například i v kancelářích, recepcích a jiných komerčních prostorech. Ačkoliv jsou podlahové krytiny DESIGNTEX za velice příznivé ceny, s touto kolekcí si rozhodně odnesete i nádech luxusu, který na vás zanechají její unikátní dekory. Můžete vybírat z 10 druhů dřevěných dekorů, které vás jistě naprosto ohromí.





Kolekci DESIGNTIME ocení především školy, nemocnice, obchody a mnohé další prostory, které jsou denně vystavovány těžkému provozu. Tato kolekce je vyvinuta jako vysoce zátěžové PVC. Jelikož ani této kolekci nechybí nápaditost s dekory, nevylučuje se její využití i v domácnostech, zejména v chodbách a vstupních halách, kde dojde nejvíce ke kontaktu s obuví a nečistotami. Široká škála dekorů obsahuje 15 designů dřeva a 5 minerálních vzorů.

Jako čtvrtá a poslední kolekce výrobce Gerflor je DESIGNTIME Contract. Opět se jedná o vysoce zátěžové PVC, které je speciálně vhodné do prostor s vyšším provozem, jako jsou nemocnice, školy, obchody apod. Jedná se o celistvý povrch bez spár, takže jeho údržba není v žádném případě náročná. Dostanete odsud kdejakou nečistotu. Vybírat zde můžete z 10 jednoduchých, ale přesto barevných a vzhledných pixelových vzorů.

Pokud zvažujete, jakou krytinu pro své komerční prostory či domácnost zvolit, určitě popřemýšlejte o PVC podlahových krytinách výrobce Gerflor z uvedených kolekcí. Při této kvalitě a výběru dekorů nebudete svého rozhodnutí litovat!

Vždy je ale nejlepší vidět krytinu na vlastní oči, proto vás zveme také do našich showroomů v Praze, Brně, Plzni, Ostravě a Velké Bíteši. Rádi vám tam s realizací vaší nové podlahy odborně poradíme.

Více informací a inspiraci najdete na: https://www.svetpodlah.cz/


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.