Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český výrobce představí na veletrhu FOR GARDEN kompozitní prkna Terafest®

Atraktivní a odolná prkna Terafest® představí návštěvníků veletrhu FOR GARDEN 2022 přední český výrobce a dodavatel teras, plotů a obkladů z dřevěného kompozitu, společnost WPC – WoodPlastic.


Nejnovější produkty řady Terafest®, včetně prken s širším profilem, představí český výrobce v průběhu letošního 15. ročníku mezinárodního veletrhu zahradní architektury FOR GARDEN. Ten se uskuteční v pražských Letňanech od čtvrtka 31. března do neděle 3. dubna 2022.

Specialisté společnosti WPC – WoodPlastic budou v hale 5, na stánku B10 každý den od 10 do 18 hodin (v neděli od 10 do 17 hodin) připraveni objasnit zájemcům tajemství výroby špičkových kompozitních prken. Seznámí je s nejnovějšími světovými trendy a osobně jim poradí s výběrem terasy, plotu či obkladů z ryze českého WPC té nejvyšší kvality.

Výrobky řady Terafest® patří k tomu nejlepšímu, co lze dnes v sortimentu kompozitních teras nabídnout. Plnoprofilová prkna z patentované směsi dřevní moučky obohacené o zdravotně nezávadný polyethylen PE-HD vynikají reprezentativním designem a mimořádnou odolností. Český výrobce poskytuje na své produkty záruku až 25 let.

„Velkou předností kompozitních prken Terafest® je nejen jejich dlouhá životnost a atraktivní vzhled, ale také fakt, že neobsahují PVC, a šetří tak životní prostředí,“ upozorňuje Lukáš Vondrák, marketingový manažer WPC – WoodPlastic, a dodává: „Veškerá údržba našich teras spočívá v občasném zametení a opláchnutí vodou. Žádné broušení, natírání nebo chemické ošetřování.“

Více informací o produktech řady Terafest®


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama