Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český výrobce teras z WPC uspěl v Rumunsku se svými širokými prkny MAX

Terasa Terafest® českého výrobce, firmy WPC - WoodPlastic, nově slouží hostům restaurace Marty v centru rumunského Velkého Varadínu. Majitele oslovil hlavně atraktivní vzhled a odolnost materiálu.

Bezmála čtvrtmilionové rumunské město Velký Varadín (Oradea) je díky své výhodné poloze na hranicích s Maďarskem považováno za vstupní bránu do západní Evropy. Investor se rozhodl osadit příjemné prostředí prosklené terasy v restauraci kvalitní podlahou s dlouhou životností. K hlavním kritériím výběru patřily vysoké estetické standardy a především pak mimořádné nároky na odolnost jak vůči znečištění, tak vzhledem k vysoké zátěži. 

Požadavkům majitele nakonec nejlépe vyhověl materiál Woodplastic® v designu Forest od českého výrobce a dodavatele prken z kompozitu dřeva a polyethylenu, společnosti WPC - WoodPlastic. Pro prkna Forest je typický vzhled exotického dřeva umocněný zvoleným barevným odstínem Palisander.

K reprezentativnímu vzhledu terasy Terafest® přispěl i profil prken MAX, který je se svými 195 mm o 58 mm širší, než je tomu u standardní řady Premium. Elegantní prkna MAX zjednodušují pokládku, přispívají ke kompaktnímu vzhledu terasy a vzhledem k menšímu počtu spár minimalizují usazování nečistot.

Společnost WPC - WoodPlastic patří k předním evropským výrobcům teras, plotů a obkladů stěn z kompozitu. Své výrobky řady Terafest® dodává do více než 30 zemí celého světa. V mnoha z nich má svá zastoupení včetně ukázkových showroomů a odborných poradců. Firma v současné době posiluje svoji přítomnost jak na vysoce konkurenčních trzích řady západních zemí, tak v sílících ekonomikách jižní a východní Evropy.

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama