Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní hotel v Saúdské Arábii vsadil na českou terasu od WPC - WoodPlastic

Nová atraktivní terasa od české společnosti WPC - WoodPlastic začne brzy sloužit hostům jednoho z nejluxusnějších ubytovacích zařízení na Blízkém východě, hotelu Shangri-la v saudskoarabské Džiddě.

Projektanty téměř čtvrt kilometru vysokého hotelu ve městě Džidda (Jeddah) zaujala široká česká prkna Max Star v barevném odstínu Cedar, která dokážou svou kvalitou a stylem přispět k pocitu mimořádné úrovně hotelových služeb pro tu nejnáročnější klientelu.

Velký důraz byl při výběru kladen i na to, aby terasa dokázala dlouhodobě a bez problémů obstát v náročných klimatických podmínkách, včetně vysoké vlhkosti vzduchu a průměrných ročních teplot přesahujících 30 ֯C.

Terasa o celkové ploše bezmála 1 000 m², situovaná nad novým nábřežím s kouzelnou vyhlídkou na západy slunce nad Rudým mořem, zahrnuje odpočinkovou zónu s vodní plochou, vyvýšenými záhony, pergolami, barem a stylovým posezením.

Společnost WPC - WoodPlastic se sídlem ve středočeských Bukovanech je předním evropským výrobcem teras, plotů a obkladů stěn z patentovaného kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Její bezúdržbové výrobky vynikají mimořádnou odolností, dlouhou životností a reprezentativním designem.

Díky síti certifikovaných partnerů dokáže společnost navrhnout, dodat a nainstalovat WPC prvky u rodinných domů, ve firmách, ale i v případě městského mobiliáře. Výrobce poskytuje na své terasy až 25letou záruku. Jeho produkty oceňují zákazníci ve více než 30 zemích světa, včetně řady zájemců z České republiky a Slovenska.

www.woodplastic.cz

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama