Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terasu nového domu tvoří i pojízdný kryt bazénu z WPC

Maximální jednoduchost, čisté linie a decentní barvy. Moderní novostavba u Zlína zaujme úspěšným propojením obytné části a exteriéru. Přispívá k tomu i originální návrh víceúrovňové kompozitní terasy.

Částečně zastřešená terasa o celkové ploše 119 m² představuje dominantní prvek exteriéru domu a jak svým pojetím, tak i barevným provedením zásadním způsobem přispívá k příjemného dojmu z celého prostoru. Při výběru prken využili majitelé možnost navštívit showroom výrobce, české společnosti WPC - WoodPlastic, v Nebovidech u Brna. 

Zvolená prkna Forest Plus s nepravidelným žíháním, v moderním ocelově šedém odstínu Inox dokonale ladí s nepodbízivou fasádou domu s velkými prosklenými plochami, s lamelovou pergolou, s průzračnou bazénovou modří, sytou zelení vysázené flóry a v neposlední řadě i preferovaným mobiliářem. Tatáž prkna byla použita i na unikátní pojízdný kryt bazénu. Výsledek působí kompaktně a přirozeně.

Plnoprofilová a plně probarvená kompozitní prkna Forest Plus vyrábí společnost WPC - WoodPlastic ve své továrně ve středočeských Bukovanech. Patentovaný materiál WoodPlastic® obsahuje vybranou dřevitou moučku z obnovitelných zdrojů obohacenou o panenský polyethylen PE-HD, který je zdravotně nezávadný a 100% recyklovatelný. 

Česká firma WPC - WoodPlastic nabízí kvalitní terasová a plotová kompozitní prkna z dobře zásobených skladů, disponuje rozsáhlou síti certifikovaných spolupracovníků a schopností pružně reagovat na každou zakázku, včetně těch atypických, čímž dokáže uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Ne náhodou využívají její výrobky desetitisíce rodin, firem, institucí, ale i měst ve více než 30 zemí světa.  

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama