Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová extra hladká stěrka Thomsit DM pro vrstvy 0,5-10 mm

Ultra hladký povrch se samonivelační vyrovnávací hmotou

Nová samonivelační vyrovnávací hmota Thomsit DM vyniká vysokou pevností, dobrým rozlivem, hladkostí a nízkým vnitřním pnutím při schnutí. Stěrka je určena k dokonalému vyrovnání všech druhů potěrů a v jedné pracovní operaci s ní lze realizovat vrstvu 0,5–10 mm.

Thomsit DM

Díky unikátní technologii „Ultra Smooth Surface“ vytváří ultra hladký povrch. Vyrovnávací podlahové hmoty Thomsit, označené logem Ultra Smooth Surface, charakterizuje vytváření vysoce kvalitních hladkých povrchů, které nevyžadují následné přebroušení či vysávaní. Díky mikroporézní struktuře vytvrzené podlahové vyrovnávací hmoty je následné nanášení lepidla snazší a spotřeba lepidla výrazně nižší. Samozřejmostí je vysoká výsledná pevnost, stěrka je navíc strojově čerpatelná a pochůzná je po cca 3 hodinách. Doba zpracování stěrky, která se připraví smícháním 25 kg s cca 6 litry vody, je 20 minut. Na vrstvu stěrky do 3 mm lze pokládat krytinu po 24 hodinách, na vrstvy samonivelační hmoty Thomsit DM větší než 3 mm pak po 48 až 72 hodinách. S extra nízkými emisemi plní nová stěrka požadavky EC1 dle GEV EMICODE.

Stěrka je určena do suchého prostředí, více informací o jejím vhodném využití a správné aplikaci najdete na stránkách www.thomsit.cz, kde je k dispozici i technický list této čerstvé novinky v sortimentu Thomsit.

 
 
Reklama