Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní slunečníky CARAVITA

Slunečníky jsou opravdové poutače, bez ohledu na to, kde se nacházejí, a také zajistí příjemnou atmosféru v horkých dnech.

Není nic hezčího v létě, než sedět ve vlastní oáze pohody na zahradě, na balkóně či terase a nechat se zastínit slunečníkem. Stále hledáte atraktivní kvalitní slunečník s UV ochranou , který zkrášlí váš venkovní prostor? 

Vysoce kvalitní slunečníky na balkon a zahradu

Slunečníky jsou opravdové poutače, bez ohledu na to, kde se nacházejí, a také zajistí příjemnou atmosféru v horkých dnech. Prohlédněte si naši nabídku pro vaši dokonalou ochranu před sluncem.


Naše praktické středové tyčové slunečníky přesvědčí svou stabilitou proti větru a počasí.

S pomocí našeho otočného o 360° konzolového slunečníku zajistíte, že stín bude vždy na správném místě.
Náš široký sortiment zahrnuje také užitečné příslušenství, jako jsou stojany na slunečníky a LED osvětlení popřípadě topení na slunečníky .

Slunečníky jsou v létě opravdovou nutností. Co je na naší nabídce speciální? Od konzolových slunečníků až po slunečníky se středovou tyčí v kulatém, obdélníkovém nebo čtvercovém tvaru, v různých barvách, velikostech a materiálech, splníme vaše individuální přání.

Slunečníky


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama