Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velké slunečníky CARAVITA

Velké slunečníky jsou nejen velmi oblíbené v gastronomii, ale také v soukromém sektoru.

Velké slunečníky jsou nejen velmi oblíbené v gastronomii, ale také v soukromém sektoru. Výhody jsou nasnadě, protože tam, kde je slunečník XXL , si lidé, kteří se pod ním udělají pohodlí, také těší velkoformátové ochraně před sluncem.

Plocha, kterou pokryje velký slunečník o průměru více než čtyři metry, je ve srovnání s běžným slunečníkem gigantická. Zatímco malý poskytne útočiště v nejlepším případě jednomu nebo dvěma lidem, velký slunečník umožní celé skupině sedět ve stínu na terasovém nábytku pod ním. Několik lehátek , celé skupiny sedadel se zahradními židlemi a několika stoly - s velkým deštníkem, to je snadné. A pak skvělé Slunečníky mají ještě jedno plus: Chrání vás nejen před sluncem, ale nabízejí ochranu i před deštěm v případě náhlých letních přeháněk, které mohou vaši zahradní party vážně narušit.

Pokud má vaše velká sluneční clona také naklápěcí funkci, pak máte další velkou výhodu: v několika jednoduchých krocích jste také hrdým majitelem pevné ochranné zástěny, která znemožňuje zvědavým pohledům na vaší terase nebo zahradě. Všechny velké slunečníky mají jedno společné: výrobci dbají na tu nejlepší kvalitu. Čím větší je XXL slunečník, tím důležitější je, aby zůstal stabilní a stabilní při vysokém zatížení větrem a počasím. Materiál musí také odolat těmto zatížením.

Firma CARAVITA vyrábí velmi velké slunečníky až do velikosti 80m2.

Velké slunečníky


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama