Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplení foukanou izolací Ursa Pure Floc

Již několik měsíců používáme k zateplování nemovitostí foukanou izolaci Ursa Pure Floc a u našich zákazníků patří mezi nejoblíbenější materiál.

Ursa Pure Floc je moderní foukaná minerální vata, která se vyznačuje vysokou tepelnou izolací a zvukovou absorpcí. Díky speciální technologii foukání lze Ursa Pure Floc snadno aplikovat do různých prostorů, včetně těch s komplikovanými tvary a většími plochami.

Výhodou této foukané vaty je také její ekologický profil, jelikož je vyrobena z přírodních materiálů, jako jsou sklo, písek a soda. Díky tomu neobsahuje žádné škodlivé látky a je plně recyklovatelná.

Ursa Pure Floc je vhodná pro tepelnou a zvukovou izolaci stropů, stěn, půd a střech. Má výborné izolační vlastnosti a zajišťuje tak nižší spotřebu energie a tedy i nižší náklady na vytápění.

Foukaná vata Ursa Pure Floc je snadno aplikovatelná pomocí speciálního foukacího zařízení, což zjednodušuje a urychluje proces instalace. Díky tomu je tato izolace ideální pro novostavby i rekonstrukce, kde je důležité minimalizovat čas a náklady na výstavbu.

Celkově lze tedy říci, že Ursa Pure Floc je moderní a ekologická izolace s vysokou tepelnou a zvukovou izolací, která přináší mnoho výhod pro majitele nemovitostí.

Neváhejte nás nezávazně kontaktovat.

Více informací

 
 
Reklama