Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Méně kotvicích bodů, snazší montáž a větší bezpečnost. To jsou systémy Axel Safety

Záchytný systém od Axel Safety potřebuje až dvakrát méně kotvicích bodů. To znamená rychlejší a levnější montáž. Navíc je jako jediný certifikovaný podle potřebných norem. Jak přesně vám ulehčí život?

Výběr záchytného systému proti pádu bývá pro investory a projektanty většinou nepříjemnou, ale důležitou povinností. Na jedné straně stojí zákonné normy, které potřebujete naplnit, a bezpečnost, kterou nechcete podcenit. Na druhé straně je zase logická snaha stavbu nekomplikovat a neprodražovat víc, než je nezbytně nutné. Právě obě strany téhle mince jsme brali v potaz při vývoji systému Axel Safety, který vám pomůže bezpečnostní normy naplnit s co nejmenšími náklady, v krátkém čase a bez starostí.

Méně děr do střechy i do rozpočtu

Abychom vám zároveň usnadnili instalaci a zároveň zmenšili riziko zatékání, navrhli jsme kotvící body tak, abyste jich potřebovali dvakrát méně. Ty naše od sebe totiž mohou být ve vzdálenosti až 16 metrů, což je dvakrát víc než u jiných systémů na trhu. Díky tomu děláte dvakrát méně zásahů do střechy, takže vás montáž vyjde levněji, a navíc je systém vůči střeše šetrnější. Prostě je dvakrát menší šance, že se něco pokazí, ať jde o vodotěsnost, tepelnou izolaci nebo cokoliv dalšího.

Jediná možnost, jak mít střechu podle norem

Pokud jde o bezpečnost, náš systém jako jediný splňuje kompletně všechny zákonné české normy a předpisy. Nižší počet kotvicích bodů kompenzujeme tím, že je máme jedny z nejpevnějších na světě, navíc ve špičkové antikorozní úpravě používané i v letectví. Přidejte bezpečné záchytné lano s nízkou průtažnosti a máte EN 795 i ČSN P CEN/TS 16415 vyřešené. 

S námi může být bezpečná každá stavba a každá střecha. I ta vaše.

Více informací


AXEL GROUP s.r.o.
logo AXEL GROUP s.r.o.

Jsme evropský výrobce ZÁCHYTNÝCH SYSTÉMŮ PROTI PÁDU. Certifikován podle EN 795 a také ČSN P CEN/TS 16415. Rozteč bodů až 16 m = menší náklady, méně děr ve střeše, menší riziko zatečení. Dokonalá antikorozní úprava. Moderní technologie používaná v letectví ...

 
 
Reklama