Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte boj s vlhkostí díky kvalitní hydroizolaci

Vlhkost ve vnitřních prostorách způsobující plísně, netěsnosti ve střechách vedoucí k průsakům, praskliny v okapech - jak se proti nim chránit? Vsaďte na kvalitní hydroizolaci!

Hydroizolační nátěry na stěny a stropy

Všude tam, kde je špatné nebo minimální odvětrávání či zvýšená vlhkost, si se vším poradí speciální vodotěsný nátěr Zinsser Watertite, který po aplikaci vytvoří hladký bílý povrch poskytující účinnou ochranu proti tvorbě plísní a vlhkosti, a to po dobu minimálně pěti let. Tento vysoce účinný hydroizolační nátěr lze použít jak na vnitřní, tak na venkovní zdi.

 

Chladírenské provozy či sklady, kde může docházet k náhlým změnám teploty, dokonale ochrání plynotěsný a parotěsný pryžový nátěr Rust-Oleum Dacfill Frigo. Pružný nátěr je odolný vůči otěru a mechanickému poškození a je samozhášivý.

Hydroizolační nátěry střech

Vytvořte dokonale těsnící a elastickou membránu na rovných i šikmých střechách díky hydroizolačním nátěrům Rust-Oleum Dacfill. Nátěry jsou odolné vůči UV záření, kyselému dešti, teplu, mrazu a znečištění a jsou k dostání v mnoha barvách. Tyto vodotěsné nátěry lze aplikovat na téměř jakékoliv druhy střech, povrch však musí být suchý a zbavený nečistot.

Těsnící nátěry střech, nepochozích teras či okapů

Okamžitou a snadnou opravu prasklin a netěsností za jakéhokoliv počasí poskytne vodotěsný opravný nátěr Rust-Oleum Fillcoat, který je k dispozici jako hladká verze či varianta se skelným vláknem, která zvládne i větší trhliny.

 

Tyto a mnoho dalších hydroizolačních či speciálních nátěrů najdete u českého prodejce Lakmarket.

Hydroizolační nátěry


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 
Reklama